• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Кирил Добрев за напусналите социалисти: Ескалаторът в политиката не се движи само нагоре

Кирил Добрев за напусналите социалисти: Ескалаторът в политиката не се движи само нагоре

/КРОСС/ "Консолидацията и единството на партията е задължение на председателя. Това е негова основна задача и аз се учудвам защо не успя не намери време да говори с абсолютно всички недоволни, с всички, които имаха претенции към нейното ръководство, защото само една силна БСП може да побеждава". Това коментира членът на Националния съвет на БСП Кирил Добрев по повод напусналите социалисти. "Към моите колеги и другари - много ми е мъчно, че избраха точно този път. Ескалаторът се движи не само нагоре, но - и надолу. В политиката винаги трябва да си готов да започнеш отначало.", каза още Добрев. По думите му няма никакво значение вече как напусналите ще гласуват, по-важното е, че едни хора си тръгват.

На въпрос, дали очаква напусналите да сформират нова партия, Добрев отговори, че има дежа вю с напускането на знакови лица от БСП през годините. "Няма успешен политически проект, който да е съставен от отцепили се от БСП лица. Партията има едно чувство на самосъхранение и винаги, когато тръгваме на бой, сме заедно. БСП е моето семейство, БСП е моята партия и съм свикнал всички битки, които имам за промяна и обновление в БСП, да ги водя вътре. Това, че някой притежава "нотариалния акт" от къщата, не означава, че притежава духа на дома", заяви още Добрев. Той изрази съжаление, че преди 4 години всички са били в един екип с обща цел.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

цирк

Костов може да се гордее с ученичката си Нинова.

30.09.2020 16:36:38

Анонимен

Долно лайнце е Кирето.... подло и нафукано копеленце...с една дума червено Комунде.

30.09.2020 12:57:58

Анонимен

Бедното татково детенце

30.09.2020 11:57:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.