• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Кирил Петков: Само заедно и с непрекъснати усилия можем да имаме една свободна и просперираща България

Кирил Петков: Само заедно и с непрекъснати усилия можем да имаме една свободна и просперираща България

/КРОСС/ Съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков честити националния празник 3 март.

"Васил Левски, Христо Ботев, българите загинали в Априлското въстание, опълченците на Шипка и хилядите знайни и незнайни български воини, които са бленували да бъдат свободни и са дали живота си за свободата на България. Мечтата е свободни "да бъдем равни на другите европейски народи". Те не са чакали някой друг да ги освободи, те са се борили и са знаели, че от тях зависи и накрая са дали за този идеал най-ценното - живота си. Без тяхната лична саможертва тази дата не би била празник днес. Поклон и пред загиналите войници от Русия и другите държави, които са проляли кръв за свободата ни. Поклон пред паметта им!", написа той.

Според него днес да сме свободни означава да не допускаме зависимости, които да ни карат да правим дела, в които не вярваме, да не допускаме беззаконие, което ни ограбва от чувството за справедливост, да не допускаме кражби и корупция, да не допускаме ограбване на българската природа, да не допускаме манипулации от фалшиви медии.

"Само заедно и с непрекъснати усилия можем да имаме една свободна и просперираща България", пише още той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тази марионетка която изгони 72 руски служители от България Този е служител на САЩ соросоид масон и темплиер Е какво имаме ние с този изменник на родината За предателя продал родината си се полага смърт А не да ми се хили тук като патриот

04.03.2024 07:32:11

Анонимен

И къде е Петков на Трети Март - на плажа. Понеже е голям родолюбец. Нали е партиен лидер , какво прави на плажа. Да не говорим , че техните тролове бълват какви ли не провокации по социалните мрежи само да насъскват хората едни срещу други докато те си делкат парите с ГЕРБ и ДПС.

03.03.2024 15:15:37

Анонимен

Заедно, това с кого се передполага? Не се виждам заедно с Петков. По никакъв начин о в никакво начинание. Или задено с изтрещялия Гном, с манипулативния, ограничен и лъжлив Христо Иванов. Заедно с човека унищожил държавността и въвлякъл всички възможни институции в злоупотребите си вътре и извън държавата-Борисов? Заедно с кого? Задно с останалите нормални хора против вас - да. Бих се обединил, просто някой трябва да свири Сбор и малко след това Атака.

03.03.2024 13:20:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.