• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Всички онлайн услуги и продукти на издателство Клет достъпни на едно място

Всички онлайн услуги и продукти на издателство Клет достъпни на едно място

/КРОСС/ Издателство Клет България разработи изцяло нова единна система за достъп до всички техни дигитални ресурси - „Klett ID“. Платформата осигурява значително по-лесен и бърз вход до богатата палитра от услуги на издателството, като заменя досега съществуващите методи на регистрация. До момента хиляди вече са създали свой профил, а всеки, който не е, може да я разгледа и да се възползва тук.

Създаването на акаунт е лесно и бързо, само в няколко кратки стъпки, като за максимално улеснение на потребителите има и възможност за вход през вече съществуващ акаунт във Facebook, Google, Microsoft или системата на МОН.

С наличието на профил в „Klett ID“ всеки може да проследява историята на направените поръчки по всяко време само с един клик. Платформата осигурява възможност за самостоятелно заявяване и генериране на код за достъп до всички учебници, достъп до електронни и електронно четими учебници, до тестове и допълнителни материали, разработени в помощ на учителя.

Достъпът до познатата дигитална образователна среда  iZZI също се случва посредством „Klett ID“, като всеки може да заяви едномесечен безплатен пробен период, за да се запознае отблизо с богатата колекция от интерактивни ресурси с високо качество. Към момента над 1000 души са се възползвали от тази възможност.

Издателство Клет България полага дългосрочни усилия в посока улесняването на своите клиенти и подобряването на разнообразни ресурси за обучение. Основният стремеж на компанията е да допринася за по-достъпно, по-разбираемо и съвременно образование.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.