• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Задържаният за убийството в Монтанско имал криминални прояви

Задържаният за убийството в Монтанско имал криминални прояви

/КРОСС/  21-годишен мъж е задържан за убийството на негов приятел в монтанското село Горно Церовене. По първоначални данни мъжът е починал от нанесен му удар с твърд предмет по главата. Арестуваният имал и други криминални прояви.

Двама мъже на 21 и 53 години празнували заедно в местно заведение. След като си тръгнали между тях възникнал конфликт. Това се е случило около 19 часа във вторник на една от главните улици в монтанското село.

Убитият, на 53 години лежал в безпомощно състояние, разказва Цона Йорданова. Жената чула 21-годишния Алекс да тропа по прозореца й, за да излезе и помогне. Беше се притеснил. Каза ми да отида да му помогна да вдигнем Илиян, защото се е напил и не може да стане. Излязох, хванах го и му казах, че е човекът е умрял, разказва тя.

По дрехите на 21-гошния Алекс са открити следи от кръв. Той е задържан от пристигналите на място полицаи.

Намерени са и са иззети предмети със следи, открити са следи от кръв, както и предмети, които са от дърво. Тепърва ще се установява от експертизите точно с кой предмет е нанесен удара и как е причинена смъртта, заяви Емил Александров, който е наблюдаващ прокурор.

Задържаният мъж имал други криминални прояви в селото. „Беше откраднал телевизор, въдици и други неща”, каза Ангел Лазаров.

Правил е няколко опита за кражби и други неща. Имаше един период, в който го сплашиха и нямаше такива проблеми, коментира Йордан Йорданов - кмет на село Горно Церовене.

Към момента мъжът е задържан за 72 часа. Предстои прокуратурата да поиска постоянна мярка за задържане.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.