• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Паднало дърво при буря отне живота на трима души в Австрия

Паднало дърво при буря отне живота на трима души в Австрия

/КРОСС/ Трима души починаха в Австрия, след като дърво падна върху микробуса, с който са пътували, по време на буря, съобщи полицията, цитирана от ДПА.

Жертвите са трима мъже на възраст 60, 64 и 70 години. Четирима техни спътници са ранени и сред тях е дете на 11 години.

Дъбовото дърво с диаметър на ствола около 70 сантиметра, което е било на около 6 метра от пътя, се пречупило височина 2 метра при буря и ударило микробуса, докато се движел, уточни държавното полицейско управление на Бургенланд.

Трагичният инцидент е станал вчера в град Бургауберг-Нойдауберг в провинция Бургенланд.

Спасителната операция беше трудна и трагична, написаха във Facebook членове на доброволния пожарникарски екип.

Други пътища бяха блокирани от паднали дървета с навлизането на фронта на бурята в страната, допълва ДПА.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

А българите във Виена скандират ОСТАВКА!

Много българи в момента огласят с викове „Оставка“ централните улици на Виена. Видея в интернет показват как множеството предизвиква голям интерес от страна на местните хора. Протестът на нашите сънародници се провежда в подкрепа на исканията за оставка на Бойко Борисов и Иван Гешев. Това е четвърти поред митинг в столицата на Австрия срещу мафиотския модел на управление на страната ни. "Бъдете активни, нека ни се чуват гласовете. Ще повдигнем и въпроса за изборите. Всеки един човек е от значение. Едно от основните оръжия на диктатурата е да внушават на хората, че от тях нищо не зависи. Но това е една огромна лъжа. От всеки от нас зависи. Благодаря на българите, които постигнаха огромен успех-за отваряне на очите на българите. Ние започнахме да придобиваме самочувствие на граждани. Успех и Оставка!", казаха говорителите. Млада жена обясни как се е върнала в България с децата си, но се е прибрала във Виена, защото е видяла "разпадаща се" държава. За съжаление обаче и на австрийска територия е забелязала, че България даже не е държава след като посланика й Сираков вместо да защитава интересите на сънародниците участва в корупционна схема за продажбата на българската резиденция във Виена и събарянето на жилищния блок към посолството за да се изгради нов, но вече приватизиран от шайката. А там сега учат децата ни, а и живеят под наем няколко десетки български граждани, които МВнР ще изгони от въпросния комплекс. Друг младеж заяви: "Трябва да убедим нашите родители да ни подкрепят в протестите. Трябва да се борим за всеки един сантиметър, за да се стигне до оставка. Те няма да я дадат леко. Трябват ни повече хора. Трябват ни хора, които да протестират по улиците и площадите от всички поколения".

30.08.2020 15:44:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.