• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

„Пфайзер“ забави доставките на ваксината си за 8 европейски държави

 „Пфайзер“ забави доставките на ваксината си за 8 европейски държави

/КРОСС/ Доставките на ваксината на "Пфайзер" и "Бионтех" срещу коронавируса ще се забавят за осем европейски държави, съобщиха от завода на "Пфайзер" в Белгия. Причината - логистичен проблем.

Една от страните, които ще получи партидата ваксини със забавяне е Испания, откъдето съобщават за проблема. Все още не е ясно кои са останалите седем засегнати държави.

Следващата доставка на ваксини ще се забави с няколко часа и вместо да пристигне в Испания на 29 декември, ще пристигне на следващия ден.

Испанският здравен министър Салвадор Иля обясни, че проблемът е свързан с контрола на температурата на ваксините, но вече бил разрешен.

През следващите три месеца Испания планира да получава около 350 000 дози седмично.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

адв.Елена Гунчева

КЪВ СИ ТИ, БЕ, ТУЛУП БАНКЯНСКИ? 28.12.2020 Онуй днес отново влезе в тъмна фаза на заболяването и изригна помия по медиите. Разпореди!!! доцент Мангъров публично да бъде ваксиниран. Той бил говорил с него, ама да станело публично. И това с тон все едно разпорежда публична екзекуция. ,Този навик на мутрата да се разпорежда на територията, все едно му е лична собственост, а българите – крепостни селяни, ми идва в повече. А с изострянето на заболяването му и психическите му проблеми, поведението му минава всякакви граници на приемливото. Кой е той? Кой си въобразява, че е той? Че да разпорежда на когото и да било какво да прави? Особено пък ваксинация. И то доброволна, както твърдят?!? Явно неудобните на властта ще бъдат завлечени насила пред камерите и ще бъдат принудително ваксинирани! Ей така, за кефа на откачената мутра, която се чуди как да си поддържа нарцисизма. Явно се изживява като Краля-Слънце и си мисли, че държавата, това е той. Ама не е! И без това циркът с тези ваксини убеди дори колебаещите се, че е пълна измама. Доста хора, които имаха намерение да се ваксинират, като видяха с какво ги докарват и как ги съхраняват и натрапчивото цирково шоу с боцкането на Ботокса, се отказаха. А сега ОНУЙ РАЗПОРЕЖДА ПУБЛИЧНА ЕКЗЕКУЦИЯ, ОПСС, ВАКСИНАЦИЯ! Някой съмнява ли се, че ни управлява един психичноболен човек, когото трябва хуманно да освободим от задълженията му /защото все пак ние сме му суверенът/ и да го пратим да го лекуват, макар и състоянието му ми изглежда отчайващо тежко. Но пък с тапицирана стая и розови хапченца току-виж не се влошава. Но да упражнява маниите си и заболяването си върху българският народ, няма да позволим! Време е да му покажем КОЙ Е ГОСПОДАРЯТ НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!

28.12.2020 17:24:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.