• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Протест: За защита на конституцията и правото на информация

Протест: За защита на конституцията и правото на информация

/КРОСС/ На 07.02.2023 г. от 12:00 ч. до 15:00 ч. в гр. София, пред сградата на Европейската комисия на ул. „Г. С. Раковски" № 124 ще се проведе протест срещу забраната на Европейския съюз да бъдат излъчвани още четири руски телевизионни канала.

Организаторите заявяват, че спирането на руските телевизии е грубо погазване на права и свободи, гарантирани и от Конституцията на Република България и от Хартата за основните права на Европейския съюз!

 „Не на цензурата!"

„ Не на грубото потъпкване на правата на гражданите!"

„Не на наглия произвол на европейските чиновници!"

"Не на информационния терор!"


Протестът е организиран от политически партии:

ПП „ Русофили за възраждане на Отечеството", ПП „Атака", ПП „ Нова сила", ПП „Българска пролет", ПП „България на труда и разума",

Както и от общественни организации: 

Национално движение Русофили

Национално движение за ляво обединение

Асоциация на данъкоплатците в България

Национално движение „Народна сила"

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

разумен българин

Какъв срам е беропотното подчинение на една шепа хора ,някои от които дори не са живели в България пред капризите на евроатлантическите либерали!Как е възможно в България да се забранява руска телевизия?!Ние във времето на мракобесната кафява чума ли живеем.Не желая ЕК да ми определя чувствата,отношението към Русия,да ми променя възпитанието и да ми пренаписва историята на моята държава България! Искат да ни промиват мозъците с украинска телевизия? С телевзии на английски ?!Извинете може ли да поискаме в нашата държава тия гости от запада да говорят на български!Да пишат на кирилица и сда не ни пречат да контактуваме с руснаците?!Омерзение е за всеки българин отношението на ЕК. Дали на РСМ 100 милиона евро онзи ден.За какво?! За да бият по-качествено българите ли!Абе хора нали и българия участва в този бюджет.Значи плащаме си за да нибияти да ни ограбват умствено и емоционално като ни лишават от контакти с Русия! Кой унищожи Българската Народна армия?! Кой питам без да ни пита ни набута в НАТО и ЕС.Не желая да виждам Паси и Лорер!Да си покажат и двамата българските паспорти,за да ги защити България.Тези двамата е редно да се обърнат към корените си и да престанат да реват по медиите за българския народ.

08.02.2023 13:24:18

Анонимен

Ограничението на информацията от страна на ЕС вече задмина това от времето на социализма. Тогава се чуваха песните на Елвис и други западни изпълнители, играеше се рок и туист. Най-фрапиращото е, че можеше да имаш магнетофон и да слушаш такава музика и във военното училище. Може ли сега някой да чуе на всеослушание руска песен или да заиграе казачок, макар и на протестъра Висотцки. Веднага ще го обявят за русороб, дори може за руски агент.

06.02.2023 12:49:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.