• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Кирил Ценкин: Предимството на пътя е живот, нека винаги даваме път на живота

Кирил Ценкин: Предимството на пътя е живот, нека винаги даваме път на живота

/КРОСС/ Предимството на пътя е живот, нека винаги даваме път на живота, каза заместник-министърът на вътрешните работи Кирил Ценкин по време на церемонията по връчването на годишните награди „Регионални и местни инициативи в подкрепа на безопасността на движението по пътищата". Организатор е Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата", с партньорството на Българска телеграфна агенция (БТА).

Събитието се провежда днес във връзка с Националния ден на безопасността на движението по пътищата, 29 юни.

На церемонията присъстват министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков, министърът на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков, министърът на младежта и спорта Димитър Илиев, заместник-министърът на образованието и науката Мариета Георгиева, председателят на Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата" Малина Крумова, генералният директор на БТА Кирил Вълчев.

Зам.-министър Ценкин отбеляза, че представителите на държавната власт осъзнават, че чрез своите решения и тяхното изпълнение „поемаме задължението да бъдем пазители на човешкия живот и здраве".

Кирил Ценкин изрази благодарност за възможността чрез наградите „Регионални и местни инициативи в подкрепа на безопасността на движението по пътищата" да се представи дейността на териториалните структури на МВР. „За мен е чест, че сред номинираните са редови служители от областните дирекции на МВР, които с инициативността и личната си ангажираност по темата са допринесли участниците в движението по пътищата да бъдат по-отговорни, информирани и защитени", добави той. Ценкин отбеляза още, че ще бъде представена превантивната дейност на полицейските органи във връзка с безопасността на движението.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.