• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Бенатова: Мутафчийски ме посрещна с думите: ”Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?”

Бенатова: Мутафчийски ме посрещна с думите: ”Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?”

/КРОСС/ Не съм позволявала на никого да ме обижда толкова концентрирано, да опитва да подменя смисъла на думите ми умишлено, да ми се кара и да нарича това, което казвам глупост.

Но не отвърнах. Сега се опитват да подменят историята, приписвайки ми всичко, което направи той. Защо, бих се питала по друго време и на друго място. Сега знам отговора. И знам защо той от вратата ме посрещна с думите:"Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?".

Миролюба Бенатова, Фейсбук за интервюто й с шефа на НАЩ ген. Венцислав Мутафчийски

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Българската журналистика отново показа жалкото си лице. Не напразно ББ говореше за мисирки! На пръсти се броят журналистите, които могат да зададат смислено няколко адекватни въпроса, и да изчакат отговор за всеки от тях. Прекъсванията не само на политици, но и на видни дейци на културата и науката, са честа практика. Снощи се издъни и Любо Огнянов, който прекъсваше госта си - професор, и заплаши, че има силен глас и ще се надвиква с него. Някой беше казал, че журналистите са по-жалки и долни и от политиците - не искам да обобщавам, но има доста такива изчадия!

17.05.2020 19:46:10

Анонимен

Никой нормален човек и професионалист, при това в продължение на два месеца подложен на невероятно напрежение, не би издържал повече от осемдесетминутния инквизиторски разпит на Бенатова и цялото множество от тъпи и повтаряни систематично въпроси, с прекъсвания и други "журналистически" похвати. При това генералът се държа почти през цялото време много възпитано за разлика от "журналистката".

17.05.2020 19:40:48

Анонимен

Коя всъщност е Миролюба Бенатова? Още по времето, когато работеше в „168 часа“, а Той бе главен секретар на МВР, репортерката попадна в най-близкото журналистическо обкръжение около Борисов. Неслучайно напористата Миролюба, която бе сред новоизгрелите имена в професията, бе сред най-добре информираните за крими делата в онези години. Нейни колеги разказват, че Борисов често звънял на репортерката дори късно нощем, което двамата определят като „нормални отношения между репортерка и главен секретар на МВР“. За специалното внимание на Бойко към Миролюба разбира и тогавашната му приятелка Бориславова, но доколко близки са Борисов и Бенатова си знаят само те, Цветелина и вероятно още някои… Доскоро тя продължаваше да взема най-знаковите интервюта от премиера, като често насочваше микрофона към него в собствения му дом.Той пък очевидно не се притесняваше да говори пред нея за най-интимните си тайни. Двамата са запазили повече от приятелски отношения до днес, според инсаидери. Всичко това предполага едно по-различно третиране на нейното интервю с ген. Мутафчийски, което може да се възприема и като театрален етюд под егидата на кукловодите за да спасят премиера от надигащата се вълна срещу него във връзка с безобразията Му, свързани с диктатурата и ненужното коронавирусно извънредно положение и последвалите „мерки“, опитвайки се да прехвърлят вината и отговорността за случващото се върху шефа на НОЩ, с което той най-вероятно се е съгласил в името на оцеляването си и обещание за още по-висока държавна служба. Изобщо, който подценява шайката и тези, които направляват действията й отвън и отвътре, горчиво се заблуждава. Доказателстото е вече десетгодишното й управление върху територията…

16.05.2020 15:52:26

Анонимен

Бенатова, отдавна те забравиха нормалните гора, та по този начин ли реши да напомниш за себе си?!? Мутафчийски е достатъчно стойностен човек, че да го/ни занимаваш с присъствието си!

16.05.2020 14:10:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.