• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Черна статистика: 7 жертви в 4 тежки катастрофи днес (обобщение)

Черна статистика: 7 жертви в 4 тежки катастрофи днес (обобщение)

/КРОСС/ При четири тежки катастрофи за последните 24 часа загинаха общо седем души, сред които три деца.

Двама възрастни и едно дете са жертвите на катастрофа в Пловдивско. Инцидентът е станал в неделя около 22.00 ч. на пътя между Пясъчево и Гълъбово.

Петгодишно дете загина, след като беше блъснато от автомобил в пловдивското село Ръжево Конаре. Кметът на селото Димитър Гинов каза пред Радио Пловдив, че детето е било оставено без надзор. То е изскочило зад спрял автобус и тогава е било ударено от автомобила, управляван от 69-годишна жена. 

Тежка катастрофа стана между шуменските села Градище и Черенча. Двама души са загинали, а други двама са ранени. По първоначална информация челно са се ударили ТИР и лек автомобил, а след това в тях се е блъснала трета кола.

При друг инцидент е загинал 37-годишен мъж от Мадан. Автомобилът му се е преобърнал в канавката на пътя между селата Давидково и Лъки. В колата е имало още двама души, единият от които също е ранен, но без опасост за живота. Водачът и пътниците не са използвали предпазни колани, предаде кореспондентът на БНР в Смолян Радостина Чернокова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

卐Бай Шано-Горянина от Небето

Преди девети рязахме шумкарски глави и скоро пак ще режем, главите на техните копелета от милиционерското котило АБпФК. Куршум, клане и дране за копелдаците насаждащи доброзорно, задължително и принудително ваксиниране и носене на маски. Куршум! Падне ли ти милиционерско копеле на сгода, пусни му куршум в черепа, той си знае защо! На линка можете да прочетете биографийте на зверовете по чиито заповеди бяха създадеени комунистическите концлагери в България, и по чиито заповеди бяха избити по садистки, зверски, нечовешки начин милиони българи несъгласни с червената античовешка милиционеро-болшевишка диктатура: https://uni.su/IrSPe4 И четиримата синове на Райна Княгиня са изпратени в лагери след 9 септември: https://uni.su/ZIk9OQ Оцелелите: https://uni.su/PV9TS0 Горяни-1: https://uni.su/D9wYVv Горяни-2: https://uni.su/lGLiWB Горяни-3: https://uni.su/VxgCAv България 1944-1989, забранената истина: https://uni.su/6O0hL1 Песента: https://uni.su/yINtw6 Лагерите: https://uni.su/TJVSKl Горяни-4: https://uni.su/zZEd3l В лагерите: https://uni.su/ikCnwY Ешалон за Ловеч: https://uni.su/Rpcw4x Лагер на смъртта Ловеч: https://uni.su/aZDAzK Лагерите в Ловеч-1: https://uni.su/jQh0Rk Лагерите в Ловеч-2: https://uni.su/V6LBZQ Белене: https://uni.su/DYSJih Присъдата-1: https://uni.su/sZDrS2 Присъдата-2: https://uni.su/Jc1Pgf Секретното дело за лагерите-1: https://uni.su/qVWRDY Секретното дело за лагерите-2: https://uni.su/4Cj6uw Комунистическия Терор в България след 9.IX.1944г.: https://uni.su/luzQ07 Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞

26.07.2021 18:34:46

Баба Иванка от Вечния Звезден Рай

Те са едни и същи бре, слепи ли сте. В ГЕРБ са извънбрачните деца на АбпФК от милицио-циганското котило, а в БСП тези със смесените бракове от цигани и милиционери, всички от кастата на АбпФК, всичкото е боклук до боклука, мърша до мършата, българомразци и слуги на сатанинското задкулисие.: https://uni.su/gBNGME Курнела=Мая=Боко=Доган=Крава-Доя=Славуца=Ради=Бивлицътъ-Иляна=БКП=ДС: https://uni.su/sKahbj През последните 30 години, управниците разпродадоха българската земя на безценица на турци и евреи, и сега чрез ваксините искат да избият българският народ, за да могат собствениците на земята да се настанят наготово в жилищата им. Черквите в България са поделения на ДС и КГБ а поповете са гнусни милиционери с расо и килимявка. Това са попове на мутрите, сводниците, бандитите и мангалите, но не и на българите! Много попове в БПЦ са цигани-българомразци. Призозвават за ваксинация и забрана на абортите при изнасилване. Ето го старият черковен календар, на който се вижда, че Петровден беше на 12 Юли: https://is.gd/fcYQo9 Управляват ни безродници-българоубийци, унищожители на България и българите: https://uni.su/gBNGME В този списък са РОДОВЕТЕ на куклуводите, началниците на политиците: висш ръководен кадър генерали на МВР, ДС и РУМНО в периода 9.IX.1944-1991: https://uni.su/mEjFNU

26.07.2021 18:31:22

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞По света се строят изолатори, забраняват се основните човешки права, масово денонощно следене, задължителна ваксинация: https://uni.su/XEGgDL ☞Маски долу и куршум за всеки който призовава към задължетелно ваксиниране и задължително носене на маски, КУРШУМ!: https://uni.su/VGhcDZ ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Проекта ГЕРБ е създаден от генните инженери на Държавна сигурност.: https://uni.su/besiKN ☞Много пари се наляха в него с единствената цел да излъжат ЕС да отпусне пари, за да могат милиционерите-българоубийци да продължават да крадат: https://uni.su/nwxCQt ☞Валентин Златев е подставено лице на хазарското лоби в Русия.: https://uni.su/8O74U0 ☞От 77 години българският народ е под милиционерско иго: https://uni.su/ponGPj ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞Милиционери-българоубийци, защо заблуждавате народа, в света няма нито един умрял от коронавирус!: https://uni.su/G6csAY ☞Робе вдигни глава и грабвай оръжието, милиционерската хунта ежедневно избива българи, днес привикали и утрепали съседа ти в милицията, утре може да привикат теб, защото някой милиционер си е харесал гаража ти, или апартамента ти, или жена ти. ☞След задържане „за справка“, душене с плик и ритници в главата в сградата на СДВР: https://uni.su/cRQ6I0 ☞Психотронни оръжия държат българина в покорно робство: https://uni.su/XsUdqR ☞Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.: https://uni.su/DVsLIZ ☞COVID-19 е проект на Световната банда: https://uni.su/2XVOUG ☞Операция COVID-19 се провежда по Таблицата с 8-те Метода за дресировка и подчинение на А. Байдърман: https://uni.su/XEGgDL ☞Долу Боко-българоубиеца и цигано-милиционерската хунта ГЕРБ!: https://uni.su/19Jhqi ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Който гласува за когото и да било, гласува за статуквото.: https://uni.su/2bjAqk ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

26.07.2021 18:30:36

Кристина-хотел Принцес

КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ФАКТ.

26.07.2021 18:29:25

Маг Ани

Циреи на ГЪЗЪ и язва на езика да му излезе на всеки който насажда ЛЪЖЕПАНДЕМИЯ, задължително носене на маски и задъжително ваксиниране със създадената от сатаната ваксина, съдържаща луцеферин. Нитo eдин нoрмaлнo миcлeщ хриcтиянин нямa дa ce ocтaви дa гo инжeктирaт c oтрoвa cъдържaщa клeтки нa чoвeшки фeтуc и други нeщa убивaщи душaтa нa чoвeкл. Сатанинската СЗО върши чудовищно престъпление, по-голямо от това на Хитлер и Сталин. Няма вирус. Тровят ни с Н9879. Знаете ли какво е химически пневмонит? Това е химическо натравяне с азотен диоксид, торий, тритий или други бойни отровни вещества като Н9879. Предизвиква следните симптоми: кашлица, двойна бронхопевмония, задух, световъртеж, висока температура, загуба на обоняние. Тези симптоми 100% съвпадат с к-вид. Няма вирус, който да трае 9 месеца. Тровят ни с Н9879 за да предизвикат „нови случаи на заразени“ и умрели. Говорим за ГЕНОЦИД. Поздрави от робините във Виена: https://uni.su/G8ijMZ Амин.

26.07.2021 18:28:02

Духът на Вероника: https://is.gd/O4Ve7D

Сводника-бопажия Йоско от Горна Оряховица, който уби студентката Вероника Здравкова от Никопол: https://uni.su/T9fnHS и беше прикрит от ушевите копелета, мафиозката прокуратура и мафиозки съд, е убил и 15 годишната Ипек.: https://uni.su/CMtEAO Тя е разбрала, че ще е правят проститутка във Виена, гепила е паспорта си, казала е, че трябва да отиде да пикае, и го е накъсала, за да немогат да я прекарат през границата.: https://uni.su/lXhZsU Такова нещо се наказва от сводниците със смърт. Няма значение, че е циганка, убито е младо момиче от сводническата мафия: https://uni.su/4Y3wXM Ушевите копелета са в комбина със сводниците: https://uni.su/ufB4Ix Сводниците командват службите: https://uni.su/C0zn5J Сводниците са недосегаеми в милиционерския клозет БГ: https://uni.su/lgDZKU

26.07.2021 18:27:19

Виктория от Русе: https://is.gd/Ve70Za

Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks ☞Жидов Гроб: https://uni.su/UQSVc1

26.07.2021 18:14:54

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

А, защо въобще трябва да се гласува за некачествени хора, за престъпници, крадци и убийци!: https://is.gd/jqn486 В България от лакеите на властта и заплатажиите, се насажда тезата, че задължително трябва да гласуваш за по-малкото зло. Аз, като видя на една сергия гнили плодове, не избирам по-малко гнилите. Просто не си купувам и отивам на друга сергия. Ако никой не гласува, кой ще избере гнилите политици-българоубийци, Ъ? Тогава ще се види, че никой освен роднините им, чиновниците-заплатажии и милиционерите-човекомразци, не ги иска. Но овцете с промити от комунизма мозъци немогат да го проумеят и тичат като стадо да гласуват за заколителите си. Робско племе, заслужава си съдбата да бъде стригано, доено и клано като овца.

26.07.2021 18:14:30

Малнихер

С пускане на хартийки, милиционерска ХУНТА не се сваля. Трябва да се грабне оръжието и да се почне всеобща ЧИСТКА и КОНФИСКАЦИЯ на краденото имущество на дерибеите-българоубийци от милиционерското котило.: https://is.gd/2MSU60 Всичко друго е ташак.

26.07.2021 18:14:02

Кремена от Стара Загора

Изглежда в хлябовете умишлено слагат нещо, което предизвиква запек, симптомите при него и при Ковида не се различават много. И при запека може да настъпи смърт ако не се лекува, щото става отравяне на кръвта. Ковида накрая може да се окаже нелекуван запек, причиняван умишлено от храни и напитки,както и високочестотно облъчване с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, срещу неудобни на някого хора - използват се магнетронете от микровълновите печки, и с цел прочистване на територии от нежелано вече коренно население.

26.07.2021 18:13:33

Светла Георгиева

Адвокат Петер Дошек: СИК ми плати да изкарам Бойко Борисов от затвора!: https://uni.su/kaxd0h

26.07.2021 18:12:29

Петер Дошек

Публична тайна е, че бившия СИК-аджия Боко Тиквата контролира вноса и пласмента на дрога в цяла България. Разни боклуци като Мима Анала (бивша Митьо Очите) са просто шестаци от средно ниво. Наркотиците и парите се разнасят между дилърите на едро от специално създадена правителствена служба - т.нар. моторизиран отряд Сигма, които не подлежат на проверка от никаква инстанция. А целта на задокеанските кравари и техните господари - чифутите, които назначиха Тиквата за премиер и гарантират, че той ще бъде преизбиран на всички следващи избори е една: подрастващото поколение да бъде съсипано с наркотици и числеността на българския народ да бъде редуцирана до под 3 милиона, за да има богоизСраните къде да се преместят, когато Иран направи атомните бомби и изтрие Тел Авив от лицето на земята.

26.07.2021 18:12:07

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена- Анихилатор на свoдници-кръволоци-kанибали: https://uni.su/IhOgp8 Индиец=пакистанец=циганин.: https://is.gd/G4Jk6J Във Виена индийците, пакистанците като и всички останали, български, сръбски и румънски цигани, се занимават главно с тарговия на жени и деца, кражби и разпространение на дрога. Хиляди момичета са затворени в цигански апартаменти, дрогирани, бити, имъчвани и принудени да проституират за господарите си.: https://is.gd/JTKpUo Особенното при индийците е, че те третират даже сестрите си като робини и с дрогиране, бой и средновековни изтезания, ги принуждават да проституират.: https://is.gd/AHtwP6 Българските, сръбските и румънските цигани ибът дъщерите си още от 6 годишни, а като станат на девет вече ги карат във Виена да крадат, и ако не донесат вечерта поне 350 евро, ги принуждават да се ибът с клиенти за пари, за да си доработят.: https://uni.su/aYmAXv

26.07.2021 18:11:24

Затвора в Панкрац - Чехия 1990

ДС на БКП инсталира Пръмова-Кунева-кривоустата вместо в затвора в Сливен в МС на РБ.

26.07.2021 18:10:04

АТИЛА

Владимир Панайотов бопажията-убиец на осем годишната Моника, човека на Бойко Рашков е пуснат на свобода: https://uni.su/9U12lw Пръсни му ЧЕРЕПА, Той не е ЧОВЕК, Той е МИЛИЦИОНЕР ! Избий му СЕМЕЙСТВОТО, Те не са ХОРА, Те са ДЕГЕНЕРАТИ ! Дамаджанков се офекали в червено, като преди 30 години, ей така по болшевишки. Пияници-милиционери на дошли власт не с избори, а назначени от ДС на БКП. Радев, боклук, махай се от тук! На Илков КОПЕЛЕТО от МВР Пловдив Владимир Панайотов към български гражданин: „ИСКАШ ЛИ ДА ТИ ПУСНА ЕДИН ПАТРОН В ГЛАВАТА!: https://uni.su/LV3SYN Атанас Илков Педераст ! След Пазарджишките ще Режим ГРЪКЛЯНИТЕ на Пловдивските Милиционери ! Милиционерската Проститутка е Държавна Проститутка, Лапа Пишки и Лиже Задници по Устав и на Заплата. Няма Престъпление Без Участието на КУРВА от МВР или ПEДЕPАСТ от ДАНС ! Пазарджишкия Милиционер Педераст Атанас Илков Ръководи МВР Пловдив ! Семейство на КУРВА от МВР не Може да Роди Друго Освен К/УРВА ! Бойко Рашков е Пазарджишка КУРВА от МВР ! В ЧЕРЕПА на Милиционер, Освен СПЕРМА и ЛАЙНА Резултат от Длъжностната Му Характеристика Други Субстанции НЯМА, а Трябва да Има като при Емил Шарков БРЕНЕКЕ ! Ставайки Милиционер ти Признаваш че си БОКЛУК, Произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ поне още ПЕТ Поколения Напред. Не Случайно над 90% от Кадровия Състав на Задунайското МВР и Държавна Сигурност-ДАНС се Формира от Потомствени Милиционерски КУРВИ, Тоест Доказани КУРВИ Разсли в "Семейства" на КУРВИ, Възпроизвеждащи КУРВИ ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш! МЪРША,ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. ТРЕПИ ТЯХНАТА МАМА МИЛИЦИОНЕРСКА ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! КАЗАХ ! http://www.bulgarya.ga/police.html

26.07.2021 18:09:19

Кристина-хотел Принцес

КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ФАКТ.

26.07.2021 18:08:51

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац 1990

☞И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове: ☞Мафия и политици празнуват заедно: https://clck.ru/HmvbY

26.07.2021 18:08:20

Шмайзер

Ей КОПЕЛДАЦИ, вие не сте избрани от народа, махайте се защото идва видов ден и народът ще ви беси на жълтите павета, и ще ви тегли куршумите!: https://uni.su/VGhcDZ МАРШ от властта! Нелегетимен парламент с нелегитимни депутати! Когато гласувалите са под 50% парламента е нелегитимен. Всички депутати са гнусни доносници и милиционери, за които са гласували само доносници, милиционери и цигани.: https://uni.su/KyD7xN Самоназначила се за депутати ХУНТА! От 77 години едни същи родове държат властта в концлагера БГ и извършват геноцид над българският народ. Трепане муй майката! Казах.

26.07.2021 18:07:32

Галя до Таню от Кирчана

Така е, всичко е вярно. Ще добавя само още и Попово, градът на несменяемият кмет Людмил Веселинов, и градат на робините-шивачки: https://is.gd/vJ39pp

26.07.2021 18:06:40

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 ☞Гибердясали сводници-мангали от Камен и Априлово означава празник за всеки българин. ☞Дай Боже по-честичко такива душевни благинки. Амин: https://uni.su/FmqKtR ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: https://uni.su/SCwb43 ☞В Попово няма неизнасилено момиче. ☞Някои си признават, други не, но това е истината. ☞Град на милиционери, сводници, мутри и турскоговорящи мангали. ☞Затова всеки се спасява на някъде, за да оцелее.: https://uni.su/JoIy8N ☞Ето защо му викат белият град.: https://uni.su/wWaoKv ☞Наркотрафика се ръковоки лично от Боко-тиквата: https://uni.su/h09ywW Русенския влах Каракачанов също е в играта с кардамските мангали наркотърговци: https://uni.su/u8LTck ☞Един от мръсните гадове, от групата за мокри поръчки към общината е узбека Пеньо Кирилович Станев: https://uni.su/BEtzSJ ☞Станев-999: https://uni.su/1eqIsH ☞Ето така майка му Мунджия Ганиева охраняваше с брадвата плантациите му с марихуана: https://uni.su/0kMXDC ☞От 30 години Пеньо произвежда амфети в цеховете си в Дриново, Долец и Баба Тонка в комбина с кметовете и полицаите, ощетява държавата с манипулируемите си узбекски касови апарати.: https://uni.su/ncaD3b Попово е известен още и с проститутките си: https://uni.su/xpv87V И с шивачките си.: https://uni.su/VLrjAc ☞На ушeвите кoпeлета целите им родове работят по канцелариите в МВР, там са до дeвето коляно, даже нарочно не се пенсионират, за да вкарат и правнуците си ако могат: https://uni.su/ponGPj ☞Трепи сводниците, бий и eби милициoнерите, спасявай Майка България: https://uni.su/HyNEGh ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Под игото: https://is.gd/UhzucW ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

26.07.2021 18:05:13

Папеса Йоанна

Какво става в милиционерския концлагер България?! В рамките на няколко дни няколко дни, три убити 6-7 годишни деца! Медицинска сестра блъсна и уби 6 годишно момче в Ръжево Конаре: https://uni.su/PBAreD Вчера 25.7.2021 вечерта, 38-годишен шофьор-убиец с Фолксваген от Симеоновград, блъска и убива на 6 годишно момиченце и двама възрастни, до с. Пясъчево: https://uni.su/wfFLM1 На 19.7.2021 бопажията от Пазарджик Владимир Панайотов, човека на Бойко Рашков, уби седем годишната Моника от Братаница.: https://uni.su/vhEljq Май, че убийствата са по-вероятно нарочни, отколкото сслучайни. Или някои богаташи са обявили награда от сто хиляди евро за дете-донор в дарк-нета, и ловците на донори са се юрнали да трепят деца, или сатанистките партии извършват човешки жертвоприношения за да се докопат до властта. Но зомбираното овче стадо не е в състояние да ги проумее тези неща. Пиша за мислещите и образовани българи, благоразумно напуснали милиционерския клозет БГ, за да знаят, че в България опастност дебне отвсякъде, за тези които на са от милиционерското котилото на АбпФК. За 12 години, милиционерите от ГЕРБ са самоубили 15000 българи. Сега неодобните умират от коронавирус, с куршум в главата, с прерязано гърло, обесен на въжето, всичко се вписва в графа починал от коронавирус. От 77 години България е под милиционерско иго: ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV

26.07.2021 18:04:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.