• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Антирекорд: 2569 нови случая на COVID-19 у нас

Антирекорд: 2569 нови случая на COVID-19 у нас

25 души са починали за последното денонощие

/КРОСС/ Продължава да расте броят на заразените с коронавирус у нас. За последното денонощие положителни проби са дали 2569 души при направени 11226 PCR теста.

Добрата новина е, че настанените в интензивни отделения са с четирима по-малко от вчера -145 души. Около 100 са новите пациенти приети за последните 24 часа в болница и броят им вече е 2217. 293-ма души са излекувани, а 25 са загубили битката с болестта.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

адв.Елена Гунчева

СЛАГАЙТЕ БЕЛИТЕ ЧАРШАФИ И ТРЪГВАЙТЕ КЪМ ОРЛАНДОВЦИ Дебилната част от населението на територията изпадна в шок и ужас от панаир в Сливен по случай Димитровден. Огромното възмущение у някои видни гербоиди и сенилни баби било породено от това, че хората се забавлявали БЕЗ МАСКИ на открито. Срам и позор, така да се каже, ама как може! Резил, краят на западната цивилизация и изобщо Акълолипсисът настъпи с особено ожесточение. Вирус, че има – има. Както има хиляди други вируси. Например на ебола, на птичи грип, на СПИН, на бубонна чума. И хайде сега да спрем да живеем от страх. Да ни сложат в кислородни контейнери и да ни подават обеззаразена храна и вода с разтворена в нея белина, та да си запазим животеца. Всяко прекалено нещо вреди. Нормалните мерки по лична хигиена и дистанция от хората /аз лично изцяло приветствам това да не ми се навират всякакви на педя от мен, че съм гнуслива/, принципно предпазват. А ако някои развият навика да се къпят и да си мият ръцете и лицето, направо са се спасили. В момента много ковидиоти не живеят, а са живи зомбита, тресящи се от ужас да не им се случи нещо. И докато за тези със съпътстващи тежки заболявания имат някакво оправдание, не разбирам младите хора, които сами в колата са си сложили маска. Според мен даже малоумието трябва да има някакви граници, но явно е необятно като вселената. Животът продължава. Искат да ни принудят да приемем нов ред. Но няма да го направя поне аз. Защото животът се измерва с качеството, а не с количеството на дните. Защото не искам да съм жива умряла и брояща заразени. Не искам да гледам приятелите си през преграда и да дишам и говоря през маска. Не искам да променям живота си, защото някакви комитети са решили да променят света. Това е моят избор. И предлагам на тези, които много се възмущават, че хората избират да живеят, да си сложат по един бял чаршаф на главата и кротко да поемат към Орландовци и да чакат. Естествено, с маски и на необходимата социална дистанция от другите ходещи трупове!!!

28.10.2020 15:38:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.