• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Сръбският президент: Съдебната система на Австралия не значи нищо

Сръбският президент: Съдебната система на Австралия не значи нищо

/КРОСС/ Съдебната система на Австралия "не значи нищо", тъй като окончателните решения се взимат от изпълнителната власт въпреки решенията на съдебните власти. Това заяви днес сръбският президент Александър Вучич, коментирайки анулираната виза на тенисиста Новак Джокович. Вучич посочи, че решението за анулирането на визата на Джокович е било приветствано лично от премиера Скот Морисън. Учуден съм от факта, че такива решения може да се взимат от органи на властта против законни решения на съдебните органи. Често ни четат лекции за върховенството на закона, а така вие ни показахте "как изглежда независимата правосъдна система и най-вече как изглежда нищо незначещото правосъдие", каза Вучич, цитиран от ТАСС.

Нападенията и натискът върху Новак Джокович, който е сръбски гражданин, по неразбираеми за нас причини достигнаха такива размери, че се наложи аз да кажа какво мисля за това и какъв ще бъде отговорът ни към Австралия. Ако не искате да позволите на Джокович да победи за десети път на турнира в Мелбърн, защо веднага не ни казахте това? Защо издевателствате и мъчите не само него, но и семейството му и целия ни народ? Това Ви е нужно, за да победите на някакви си избори, за да се харесате на обществото ли, запита сръбският президент. Ще се борим за Джокович. Можете да пишете стотици отвратителни материали за него, но той ще остане най-добрият тенисист на всички времена, каза Вучич.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Този шушляк кой го брои за жив ,не разбирам ?

16.01.2022 05:57:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.