• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

В Е-академия на 27 април: Сетивата чрез които обработваме информацията

 В Е-академия на 27 април: Сетивата чрез които обработваме информацията

/КРОСС/ „Репрезентативни системи - сетивата чрез които обработваме информацията“ - това е темата на предстоящото издание на Е-академия, която има за цел да подкрепя и вдъхновява българските преподаватели в предизвикателствата на професията. Онлайн срещата, част от инициативата на издателство „Клет България“ ще се проведе на 27 април, четвъртък, от 17:30 часа в платформата на издателството, а лектор в нея за втори път ще бъде професионалният трейнър Даниела Илиева. Участието е напълно безплатно и всеки желаещ може да запази мястото си тук.

Всеки от присъстващите предварително може да направи тест за определяне на предпочитаната от него репрезентативна система, линк към който има във формата за регистрация, а по време на срещата Даниела Илиева ще анализира резултатите. Тя ще даде ценни съвети и насоки на преподавателите как да структурират комуникацията си към ученици, възприемащи информацията - визуално, аудиално или кинестетично, как да говорят на техния език и как да се превърнат в комуникационни „хамелеони“.

Всеки човек има различно мислене, опит, ценности, убеждения, поведение, способност за учене, способност за слушане, характер, предпочитания, мнение. На базата на тези различия, всеки от нас има предпочитана репрезентативна система или предпочитано сетиво за възприемане на околния свят. По време на срещата ще дискутираме именно как да общуваме успешно с различните типове хора. Така проф. д-р Даниела Илиева коментира темата на предстоящата Е-академия.

Тя е професионален трейнър – консултант по Бизнес етикет и международен протокол и сертифициран трейнър по Невро-лингвистично програмиране (НЛП) и Коучинг, акредитирана от Международната НЛП Асоциация и от Европейския консул по менторство и коучинг. Тя е един различен професор, преподавател, мениджър и автор. Тя обича комуникацията искрено и непрестанно изследва променящия се свят на общуването във формална и неформална среда.

Целта на инициативата Е-академия е да подкрепи учителите в ежедневните предизвикателства, през които преминават в работата си. От старта през 2020 година досега, в 20 издания, известни личности споделят своя опит, а специалисти от различни области на психологията и комуникацията представят на учителите ценни съвети, полезни техники и примери за справяне с трудностите в професията. Традиционно в онлайн срещите се включват между 600 и 1200 педагози от цяла България, запазете мястото си тук.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.