• 22 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Модернизираният Peugeot E-Traveller вече е наличен за поръчка

Модернизираният Peugeot E-Traveller вече е наличен за поръчка

/КРОСС/ Peugeot E-Traveller е насочен към професионални компании за превоз на пътници като хотели, совалки и таксита, но и към семейства. В зависимост от версията ванът разполага с пет до девет места с високо ниво на комфорт. Peugeot вече активира системите за поръчки за ревизирания Traveller.

E-Traveller е адаптивен и практичен, с плъзгащи се и подвижни седалки, място за съхранение на втория ред, интегрирани сенници на втория ред и повече. Също така е идеален за дейности на открито благодарение на Grip Control с Hill Descent Control, подсилена система за сцепление за използване върху неравни повърхности (напр. пясък, кал, сняг).

Вътрешното пространство не се влияе от съхраняването на батерията под пода. В зависимост от конфигурацията E-Traveller може да превозва до девет души с обем на багажника от 1384 литра или петима души и 2932 литра или дори да предложи до 4554 литра товарен обем с двама или трима души на борда.

Моделът се предлага в две дължини: L2 Standard (4,98 м) и L3 Long (5,33 м) с височина 1,90 м и в пет цвята: Kaolin White (стандартно), както и опционално в All Terrain Green , Perla Nera Black, Artense Silver и Titanium Grey.

Ванът е с модернизиран дизайн с нова решетка и новата емблема на марката в средата, нови Eco-LED фарове, с интегрирани LED дневни светлини в дизайн с 3 „нокти" и броня, която е проектирана да осигурява по-добра защита и аеродинамика за по-голяма ефективност. Има повече и по-големи отделения за съхранение, особено в горната част на арматурното табло и в централната конзола. Долната част на арматурното табло е оборудвана с новия, практичен и компактен автоматичен превключвател e-Toggle.

Предлагат се два варианта на съхранение на енергията за L2 и L3 - батерии с капацитет 50 или 75 кВтч. Батерията от 50 кВтч е подходяща за ежедневна употреба в градовете и предградията и предлага пробег до 307 км (L2). Батерията от 75 кВтч предлага пробег до 467 км (L2).

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.