• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Министър-председателят на Полша: Санкциите не работят, рублата става все по-силна

Министър-председателят на Полша: Санкциите не работят, рублата става все по-силна

/КРОСС/ Санкциите, наложени срещу Русия не дадоха желания ефект, това заяви Министър-председателят на Полша Матеуш Моравецки.

„Санкциите, които наложихме срещу Русия, засега не работят. Доказателството е обменният курс на рублата, който се връща на нивото преди руската агресия в Украйна. Това означава, че нашите действия не са донесли желания ефект", каза ръководителят на полското правителство.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Иван Андреев

Правилно е политическият елит на ЕС да промени колониалната политиката на разделяне, ИЛИ да подаде колективно оставка.

03.04.2022 16:09:40

Анонимен

Гроздето било кисело. На Муравец у гъзец. Тъпърва ще започне да се вкиселява, бавно, гадно и методично! Както се казва - Русия има цялото време на света.

02.04.2022 20:15:15

Анонимен

Съмна се. Русия знаеше с какво ще се сблъска и беше пресметнала рисковете и съответно беше проиграла ситуацията. И без войната Русия щеше да се сблъсква с все повече санкции. Те нямат нищо общо с войната. Щатите искат да пречупят Русия икономически за да се справят след това по-лесно с Китай ( те така си мислят) Сега остава да признаете до какви щети за ЕС доведоха санкциите на САЩ, към които се присъедини ЕС. Като се сметне цената и се отчете факта, че проксито на САЩ, Украйна не заслужава подкрепа, ще лъсне целия идиотизъм на т.н. колективен Запад.

02.04.2022 16:59:20

Анонимен

Поляците са едно много гадно племе. Ял съм им мръсотиите 4 години. Такива са и тези украинци, които се напъхаха у нас, нагли, безпардонни и много агресивни. Заедно с нашите доказани продажници те ще оформят такива ядра, каквито са оформени в Украина. И както сме тръгнали да изчезваме, тези ще ни довършат окончателно.

02.04.2022 16:27:56

Анонимен

Каква е логиката Русия да изнася суровините си за чужда валута, американска и европейска, да я блокират както и когато намерят за добре и за това да е виновна Русия. Има ли държава, на която Англия и Щатите да са направили добро, по каква причина държат хиляди свои военни в чужди страни, на хиляди километри от собствената си държава. Защо трябва да приемаме диктата на САЩ какво да правим, какво да строим, с кого да търгуваме. Това е този световен хегемон , който изсмуква и най-бедните, а ние сме една от многото и колонии.

02.04.2022 16:24:26

Анонимен

а ти кво си очаквал?

02.04.2022 15:52:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.