• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Не можеш да управляваш от джипката или дивана, воден от личните си комплекси

Не можеш да управляваш от джипката или дивана, воден от личните си комплекси

/КРОСС/ Смятам, че донякъде очаквахме, че третите за годината парламентарни избори чукат на вратата. Едва ли сме очаквали обаче, че всичко ще стане толкова грозно - тонът крайно неприятен, а общуването между доскорошни партньори ще с превърне в ужасяващи лични нападки. Всичко това е заради липса на диалог от самото начало, заяви в интервю за Радио Пловдив PR експертът и предприемач Радослав Бимбалов.

По думите му крехкото превъзходство на ИТН не ги прави тотални господари, за да изнудват останалите, както те правят сега.

"Нямам информация за задкулисна игра на ИТН, но мога да заявя, че техните дейстия са изключително инфантилни, недорасли. За тях беше изненадващо, че изобщо стигнаха до тук. Изненада беше и за Слави Трифонов, че взеха толкова много гласове. Затова тръгна на нови избори, защото си повярва, че спечели. Това обаче беше последният правилен ход, другото е грешно", смята PR експертът.

Той припомни, че още преди да бъде обявен победителят, Трифонов е излязъл с проектокабинет, който "изглеждаше като претоплен полуфабрикат и изброи приоритети, които звучаха нелепо. Това няма как да се приеме от партньорите му".

Според Бимбалов това се дължи както на политическа непохватност, така и на множество лични комплекси на тези хора, расли в затворената медийна среда на "Шоуто на Слави".

"Политиката е донякъде шоу спектакъл - търси внимание, одобрение, реакция у публиката. Не може да бъде евтино шоу на грозния език, на брутални закачки, на евтини циркови изпълнения. Политиката е сложно занятие, хората не бива да го правят, защото имат алтруистична кауза и трябва да спасят България чрез революция. Трябва диалог, спокоен тон, твърд, но не груб", каза още PR експертът.

По думите на Бимбалов през последните години сме свикнали на монологично общуване, въведено от Бойко Борисов през последните години - чрез социалните мрежи, в монологичен вид. Това копира абсолютно и "новият Месия" Слави Трифонов, което е крайно неприемливо, заяви PR експертът.

"Не е възможно да бъдеш политически лидер и да отказваш диалог. Не можеш да управляваш с монолог от джипа или дивана - това е слабост, незрялост", подчерта Радослав Бимбалов.

По думите му има шанс за правителство с 3-тия мандат, но шансовете не са големи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

От джипката може, след като народа проспа с десетилетия кадровите административни нагаждания, а медиите и съдебните власти се правеха, че не ги виждат. За диван управниците това в самото начало е невъзможно и се оказаха с излъгани надежди, че могат да го повторят от раз.

15.08.2021 14:16:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.