• 01 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Огромен интерес към щанда на Елаците-Мед на кариерен форум организиран от ХТМУ

Огромен интерес към щанда на Елаците-Мед на кариерен форум организиран от ХТМУ

/КРОСС/ Голям интерес от студентите имаше към щанда на Елаците-Мед АД на форум „Кариери - 2024" в Химикотехнологичния и металургичен университет /ХТМУ/ - София. Представителите от дирекция „Човешки ресурси" Даниела Горанова и Диана Петрова представиха на студентите възможностите за участие в Лятната стажантска програма на дружеството, както и какви са отворените позиции за работа.

С интерес младежите научиха и важни факти за дейността на Елаците-Мед като водеща минна компания в България и възможностите за реализация и кариерно развитие в нея.

„За поредна година участваме във форум „Кариери" на ХТМУ. Интересът от страна на студентите към подобни събития се увеличава все повече. Това е от изключително важно за нас като представители на голям и отговорен работодател да се запознаем лично с всеки проявил интерес към нашата компания и да чуем какви са неговите бъдещи планове. През 2023 г. от университета имахме няколко стажанти, като се надяваме и през настоящата година отново да посрещнем амбициозни и любознателни младежи, които искат да натрупат опит в реална работна среда", каза Даниела Горанова по време на изложението.

„Нашите студенти имат голям интерес към стажове в предприятия. Иван Станев от в специалност „Индустриална химия", която се учи на френски език, работи в пречиствателната станция в Елаците-Мед. От разказаното от него имаме много добри впечатления за развитието и реализацията на млади специалисти в дружеството. Затова ние преподавателите ги насочваме да търсят възможности за стаж и работа в Рудодобивния или Обогатителния комплекс на Елаците-Мед", заяви Владислава Иванова, началник на „Учебен отдел" в ХТМУ.

Кариерният форум на Химикотехнологичния и металургичен университет се провежда за 16-а поредна година като водещи компании от различни браншове представят своите стажантски програми и свободни позиции, възможностите за развитие и реализация и провеждат на място интервюта за работа със студентите.

Подробности за участие в Лятната Стажантска програма на Елаците-Мед АД ще откриете на следния линк:

https://jobs.geotechmin.com/vazmozhnosti-za-teb/?filter_by_company=5855&search_category=&search_keywords=&search_location=

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.