• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Elli представя общоевропейско решение за зареждане на електрички

Elli представя общоевропейско решение за зареждане на електрички

/КРОСС/ Марката на Volkswagen Group - Elli представи нов, интелигентен софтуер за управление на всички процеси на зареждане на паркове от електрически превозни средства. С Elli Fleet Charging компаниите в Германия, Италия, Испания и Австрия вече могат да контролират и оптимизират целия си електрически автопарк.

Освен всичко друго, превозните средства от автопарка се зареждат по оптимизиран от гледна точка на разходите начин като собствената и обществената инфраструктура за зареждане на компанията се използва по най-добрия възможен начин. Във фаза въвеждане на пазара, продължила няколко месеца, около 650 германски компании и мениджъри на автопаркове вече са използвали успешно продукта Elli, според производителя.

Броят на електрическите превозни средства в автопарковете на компаниите се увеличава - един на всеки седем автомобила в тях е изцяло или частично електрически, което прави делът на електрическите автомобили значително по-висок, отколкото в населението като цяло. (Източник: KfW Research, август 2023 г.). Основните двигатели за това са намаляването на емисиите на CO2 и правната рамка. Това означава, че управлението на зареждането на електрическите автопаркове все повече излиза на преден план.

„Преходът към електромобилност променя начина, по който компаниите организират своята мобилност. Управлението на електрически автопаркове се различава от класическото управление на автопаркове, тъй като шофьорите на служебни автомобили искат и трябва да зареждат на много различни места. Следователно компаниите се нуждаят от инструмент, който покрива всички ситуации на зареждане от обществени бързи зарядни устройства към частни стенни кутии и позволява интегрирано таксуване в различни страни. С Elli Fleet Charging, Elli предлага готово софтуерно и хардуерно решение за това", казва Джовани Палацо, главен изпълнителен директор на Elli и старши вицепрезидент на Volkswagen Group Charging & Energy.

Заинтересованите клиенти могат да тестват безплатно новия софтуер на Elli само за няколко минути и стъпки онлайн на www.eli.eco/de/schnellen.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.