• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Електрическото Volvo EM90 ще бъде стая за живот на колела

Електрическото Volvo EM90 ще бъде стая за живот на колела

/КРОСС/ До световната премиера на новото моделно попълнение в изцяло електрическата гама на Volvo- EM90, остават едва няколко дни и компанията продължава да подгрява феновете, а и автомобилния свят, за дебюта на нещо наистина впечатляващо.

От Volvo споделят за EM90, което ще бъде представено пред света на 12 ноември, че е разработено, за да "спестява време и намалява стреса", "за радост и спокойствие", "за качеството на живота" и да не "създава място просто за повече неща, а място за живот".

"Когато разработвахме EM90, ние се фокусирахме върху създаването на пространство с личен комфорт и изживяване, което набляга на пътуването със стил и елегантност", коментира Софи Ли, директор на подразделението Дизайн на Design Studio Шанхай. "При създаването на интериора на EM90 ние се фокусирахме върху автомобил, който се вписва отлично както по време на пътуването към работното място, така и при семейни пътувания".

От Volvo акцентират върху това, че EM90 е автомобилът с най-гъвкав и модулен интериор в цялата история на марката, като в оборудването му ще могат да бъдат открити и луксозни решения под формата на специални панорамен стъклен таван и система за индиректно осветление, луксозни материали, в това число и сертифицирани дървени апликации, скандинавски дизайн решения, специални zero-gravity персонални седалки на втория ред, които са оборудвани с масажна функция, вентилация и интегрирани таблети и чашкодържачи, и други.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.