• 24 Септ 2021 |
 •  USD / BGN 1.6695
 •  GBP / BGN 2.2877
 •  CHF / BGN 1.8058
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 3°C

Вяра Емилова, БСП: Имаме пет основни приоритета, от които няма да отстъпим

Вяра Емилова, БСП: Имаме пет основни приоритета, от които няма да отстъпим

Поредни избори, биха имали изключително негативен ефект върху цялата държава

/КРОСС/ „Националния съвет даде мандат на БСП, чрез експертни групи да започнем разговори с ИТН. Проведе се първата среща, която беше на тема социална политика. От 18:00 ч. във вторник са срещите на тема здравеопазване и образование", заяви Вяра Емилова от ИБ на БСП в ефира на Евроком.

Тя бе категорична, че социалистите ще подкрепят ИТН само и единствено по конкретни политики, които са в интерес на хората. Емилова допълни, че програмите на двете партии имат съвпадение по определени приоритети и изрази надежда, за постигане на консенсус по останалите, където още съществуват разминавания.

Според нея българските граждани са много добре информирани по въпроса, че БСП първа постави на дневен ред темите за преизчисляването на пенсиите и социалните неравенства. „За съжаление сме свидетели как някои от нашите политически опоненти се опитват да си припишат тази битка за по-социална и справедлива България", категорична бе социалистката.

Относно детайли по въпросите свързани с приоритетите на БСП за бъдещото правителство, както и в частност икономическото развитие на Силистренски регион, Вяра Емилова заяви:
Имаме 5 основни приоритета, от които няма да отстъпим при преговорите. Това са социална политика и борба с неравенствата и бедността, реформа в здравеопазването, образование, наука и култура, съдебна реформа и борба с корупцията и развитие на икономиката.

"Развитието на икономиката е изключително важно. Аз съм от Област Силистра и там положението е много тежко, защото от много години региона сякаш е оставен на фотосинтеза. Липсата на икономика и работни места в райони, като нашия кара хората да напускат родните си места, което пък води до главоломно обезлюдяване.
Крайно наложително е да бъде внесен специален закон за Североизточна България. Държавата неглижира отдалечените региони и в крайна сметка това води до зануляване на всички социални и икономически дейности. В приоритетите на следващото правителство трябва да бъде заложено и използването на ресурсите на река Дунав, защото тя може да бъде икономически и транспортен коридор, което от своя страна би довело до развитие на икономиката и разкриване на нови работни места".

Тя добави, че след като социалистите разберат поименния състав на бъдещия кабинет ще свикат Национален съвет, където да вземат своето окончателно решение.

Вяра Емилова каза още, че БСП ще проведе разговори с Демократична България и ИБНИ и изрази надежда, че евентуални разговори между ИТН и ДПС няма да се окажат преговори на задкулисието.

Доста обширно изказване направи Емилова и относно въпроса касаещ резултатите от провелите се на 11 юли парламентарни избори и заяви следното:

„Направихме доста задълбочен и критичен анализ на последното заседание на НС. Истината е, че имаме по-добри резултати в общините, където имаме работещи избрани кметове. Ще насочим усилията си към избора на личности с високо обществено влияние за следващите местни избори, защото това оказва голямо влияние за повишаване на резултатите при всички останали избори.
Сега не е време за оставки. Не е времето за това, а и ни предстоят много по-важни и отговорни задачи. Редовите социалисти искат Корнелия Нинова да остане Председател на БСП", отговори Емилова на въпрос за преминалия Национален съвет на БСП.
Според Вяра Емилова е необходимо да има повече държава в земеделието. Това е нещо, което хората постоянно заявяват при срещите си с нея.

„Пръскането с пестициди не е регулирано и това води до измиране на хиляди пчелни семейства. Държавата отново е абдикирала и от този процес и е редно бъдещото правителство да се намеси в този процес. Хората заслужават помощ, защото в момента техния поминък буквално се затрива", категорична бе тя и добави, че е поела ангажимент заедно с евродепутатите на левицата да стартират инициатива за подпомагане на пчеларите.

„Хората се чувстват изоставени и сами. На една от последните ми срещи в Силистренско и по-точно с. Скала хората там ми казаха, че за да получат своите минимални пенсии трябва да платят по 24 лева за транспорт. Жителите там са изгубили вяра и надежда и може би това доведе до по-ниската избирателна активност. За съжаление действията в управлението на ГЕРБ докараха хората в България до целенасочен геноцид", продължи социалистката коментирайки още един от наболелите проблеми на силистренци.

Вяра Емилова информира и за предстоящото отбелязване на 130 годишнината от организираното социалистическо движение в България, като заяви, че самото честване ще се проведе тази събота от 10:30 ч. на историческата поляна Бузлуджа, а от 13:00 ч. в Художествената галерия в град Казанлък ще се проведе и конференция на тема: 130 години БСП - настояще и перспектива пред лявата идея.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Якошиба Угъзаки

Ъхъъъ, Невяра, приоритета ви е ясен, с крав я взехме, с крав ще я дадем властта. Ама туй управлението на България не е като да си завреш голям праз у храпупата! БСП плюс всички останали клонинги е статуквото от 77 години насам. Ако туй не ти е ясно, то значи, че освен за ХУЙ, за друго нищо не можеш да мислиш. Над 70 процента от народа не е гласувал, ще рече, че изборите са фарс, а избранниците са милиционерска ХУНТА! Ако направите кабинет на хунтата, ще има всенародно въстание, дране и бесилки на жълтите павета! Дано го проумее кухалницата ти проста. Айде бягай да почиташ 130 години бкп-терористи-българоубийци и не ни занимавай с простите си тъпоумия. Казах.

28.07.2021 16:25:28

АТИЛА

Иван Гешев е КУРВА от МВР, Като Баща си и Брат си !

28.07.2021 16:24:38

Драгунов

Бесило и КУРШУМ за гада Красимир Гигов настояващ за принудително-дорозорно ваксиниране и носене на маски! Куршум!

28.07.2021 16:23:45

АТИЛА

Бойко Рашков е Пазарджишка КУРВА от МВР !

28.07.2021 16:23:17

фeн клyб Сoфия-Зaпaд

МВР e рeкeтьoрcкa държaвнa oргaнизaция cъздaдeнa c eдинcтвeнaтa цeл дa тoрмoзи и издeвaтeлcтвa нaд нaрoдa! Милиционерите пазят престъпниците и мафиозите, и извършвад геноцед над българският народ. Привикват за справка в милицията хората които си позволяват да кажат гласно, че ни управляват престъпници и мафиози, бият ги и се гаврят с тях в арестите и накрая ги самоубиват. Ако някой милиционер или доносник си хареса имота ти, ти спретва донос, съсипва цялото ти семейство, и си присвоява имота, точно както са правели милиционерите след 9.IX.1944 година. Управлява ни милиционерска хунта, която се самоназначава на власт с фалшифициране на изборите. Не им вярвайте, никой от народа не е гласувал за тях. Гласуват само милиционерите, чиновниците и родовете им. Народе , трябва да се вдигнем на въоражена борба и да изтребим милиционерското котило-българоубийци до крак, преди те нас да изтребят. Средно положение няма, или ние тях или те нас. Това е. Кото разрал, разбрал.

28.07.2021 16:22:51

Архангел Амбриел

Вещицата от СЗО Олга Сотирова да бъде потопена в казан с говна и после изгорена на клада на жълтите павета!

28.07.2021 16:22:19

Вор в Законе

Чистка в цялoтo МВР, oт-дo-oт чиcтaчкaтa нa РПУ-Чaпръчaнe, дo Първия зaм. миниcтър, вcички cлужби и cлужбички, oт-дo. Тoвa e свърталище нa копелдаци-садисти, лайняри кoитo в рeaлния живoт нa вързaнo кучe хляб ги е страх дa дaдaт. Тoвa, кoeтo излизa oт милиционерските училища и школата в Симеоново, ca eдинcтвeнo крaдци, убийци и прecтъпници, зверове-човекомразци, садисти, сводници и изнасилвачи. Дa крaдaт и изнудвaт грaждaнитe, да отвличат, бият и убиват в арестите, нa тoвa ги учaт, тoвa зa тях e нaчин нa живoт, a нe cлужeнe нa зaкoнa. Зa тaкивa, ocoбeннo зa cлужитeлитe нa МВР приcъдитe трябвa дa ca трoйни, а най-справедливата присъда за всяко копеле от МВР е куршум в главата.

28.07.2021 16:21:52

Архангел Амбриел

Рак за манипулатора-лъжец насаждащ доброзорно-принудителна ваксинация и носене на маски Николай Василев, и целият му род до девето коляно.: https://is.gd/fPlr0J Трижди анатема. Амин.

28.07.2021 16:21:27

Затвора в Панкрац - Чехия 1990

Изпреварване със сто на пешеходна пътека си е умишлено убийство. Милиционерите са гнусни и мръсни убийци на деца! Разстрел за бопажеското копеле!

28.07.2021 16:20:58

Велзевул

Вирус НЯМА. Това е медицински и научен ФАКТ. В никоя лаборатория в света не е открит вирусен изолат, нито е намерен генома на „вируса. Няма НИТО ЕДНА научна публикация, доказваща съществуването на вируса. Симптомите на „Ковид“ са същите като при химически пневмонит – химическо отравяне с радиоактивен торий. Целта на този геноцид е да се намери повод за ТЕСТОВЕ, МАСОВИ ТЕСТОВЕ. Тестовете НЕ МОГАТ ДА ОТКРИВАТ „вируса“, а са инструменти за кражба на ДНК. Трябват им ДНК пробите на всички за ДНК паспортизация.

28.07.2021 16:20:31

Кристина-хотел Принцес

Изглежда в хлябовете умишлено слагат нещо, което предизвиква запек, симптомите при него и при Ковида не се различават много. И при запека може да настъпи смърт ако не се лекува, щото става отравяне на кръвта. Ковида накрая може да се окаже нелекуван запек, причиняван умишлено от храни и напитки,както и високочестотно облъчване с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, срещу неудобни на някого хора - използват се магнетронете от микровълновите печки, и с цел прочистване на територии от нежелано вече коренно население.

28.07.2021 16:20:03

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

Атаките с електромагнитни вълни, с честота 2,45 гигахерца, чрез мегатрон от микровълнова печка, срещу неудобни на някого хора във Виена не са нещо ново. Използват се както от мафията, така и от спецслужбите. Боко-мафиоза си има своя ударна група във Виена, която служи за контрол на търговията с женска и детска плът, логистика на наркобизнеса, кражби на коли, изпълняване на мокри поръчки и упражняване на психически и физически терор, включително и чрез системно облъчване на жертвите с високочестотно електромагнитно поле и системно тровене чрез пръскане на дръжките на бравите, на количките в супермаркетите, и на ръчките на велосипедите с новичок, и подобни отрови. Групата се състои от около 30 човека, като 27 от тях са серийни убийци, осъдени от българският съд да много години затвор, но измъкнати от затворите от спецслужбите и снабдени с паспорти с други имена. Престъпниците си живеят във Виена напълно необезспокоявани, държат хиляди момичета в робство и с бой и изтезания ги принуждават да проституират, движат кокаина на ДС. Ето я ударната група на Боко, Гешеф, Каракачанов и куклуводите им: https://uni.su/702bCw По-вечето от тях живеят в 11-ти бецирк. Слагайте с шапки от алуминиево фолио за защита от микровълните. Също така всички проститутки във Виена са вербувани от ДАНС и също пръскат с отрова предметите на жертвите и са част от системата за следене.: https://uni.su/3mSExk

28.07.2021 16:19:31

Петер Дошек

Публична тайна е, че бившия СИК-аджия Боко Тиквата контролира вноса и пласмента на дрога в цяла България. Разни боклуци като Мима Анала (бивша Митьо Очите) са просто шестаци от средно ниво. Наркотиците и парите се разнасят между дилърите на едро от специално създадена правителствена служба - т.нар. моторизиран отряд Сигма, които не подлежат на проверка от никаква инстанция. А целта на задокеанските кравари и техните господари - чифутите, които назначиха Тиквата за премиер и гарантират, че той ще бъде преизбиран на всички следващи избори е една: подрастващото поколение да бъде съсипано с наркотици и числеността на българския народ да бъде редуцирана до под 3 милиона, за да има богоизСраните къде да се преместят, когато Иран направи атомните бомби и изтрие Тел Авив от лицето на земята.

28.07.2021 16:18:21

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 ☞Гибердясали сводници-мангали от Камен и Априлово означава празник за всеки българин. ☞Дай Боже по-честичко такива душевни благинки. Амин: https://uni.su/FmqKtR ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: https://uni.su/SCwb43 ☞В Попово няма неизнасилено момиче. ☞Някои си признават, други не, но това е истината. ☞Град на милиционери, сводници, мутри и турскоговорящи мангали. ☞Затова всеки се спасява на някъде, за да оцелее.: https://uni.su/JoIy8N ☞Ето защо му викат белият град.: https://uni.su/wWaoKv ☞Наркотрафика се ръковоки лично от Боко-тиквата: https://uni.su/h09ywW Русенския влах Каракачанов също е в играта с кардамските мангали наркотърговци: https://uni.su/u8LTck ☞Един от мръсните гадове, от групата за мокри поръчки към общината е узбека Пеньо Кирилович Станев: https://uni.su/BEtzSJ ☞Станев-999: https://uni.su/1eqIsH ☞Ето така майка му Мунджия Ганиева охраняваше с брадвата плантациите му с марихуана: https://uni.su/0kMXDC ☞От 30 години Пеньо произвежда амфети в цеховете си в Дриново, Долец и Баба Тонка в комбина с кметовете и полицаите, ощетява държавата с манипулируемите си узбекски касови апарати.: https://uni.su/ncaD3b Попово е известен още и с проститутките си: https://uni.su/xpv87V И с шивачките си.: https://uni.su/VLrjAc ☞На ушeвите кoпeлета целите им родове работят по канцелариите в МВР, там са до дeвето коляно, даже нарочно не се пенсионират, за да вкарат и правнуците си ако могат: https://uni.su/ponGPj ☞Трепи сводниците, бий и eби милициoнерите, спасявай Майка България: https://uni.su/HyNEGh ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Под игото: https://is.gd/UhzucW ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

28.07.2021 16:17:52

Папеса Йоанна

Какво става в милиционерския концлагер България?!: https://uni.su/sKahbj В рамките на няколко дни няколко дни, три убити 6-7 годишни деца! Медицинска сестра блъсна и уби 6 годишно момче в Ръжево Конаре: https://uni.su/PBAreD Вчера 25.7.2021 вечерта, 38-годишен шофьор-убиец с Фолксваген от Симеоновград, блъска и убива на 6 годишно момиченце и двама възрастни, до с. Пясъчево: https://uni.su/wfFLM1 На 19.7.2021 бопажията от Пазарджик Владимир Панайотов, човека на Бойко Рашков, уби седем годишната Моника от Братаница.: https://uni.su/vhEljq Май, че убийствата са по-вероятно нарочни, отколкото сслучайни. Или някои богаташи са обявили награда от сто хиляди евро за дете-донор в дарк-нета, и ловците на донори са се юрнали да трепят деца, или сатанистките партии извършват човешки жертвоприношения за да се докопат до властта. Но зомбираното овче стадо не е в състояние да ги проумее тези неща. Пиша за мислещите и образовани българи, благоразумно напуснали милиционерския клозет БГ, за да знаят, че в България опастност дебне отвсякъде, за тези които на са от милиционерското котилото на АбпФК. За 12 години, милиционерите от ГЕРБ са самоубили 15000 българи. Сега неодобните умират от коронавирус, с куршум в главата, с прерязано гърло, обесен на въжето, всичко се вписва в графа починал от коронавирус. От 77 години България е под милиционерско иго: ☞Пoд Игoто 1952: https://uni.su/EuHIfV

28.07.2021 16:17:20

Райхсфюрер Химлер

Военно положение, полеви военни съдилища и разстрел на всички сводници, своднички, трафиканти на хора и дрога, и на всички гадове които проповядват задължителното ваксиниране и задължителното носене на маски, разстрел на всички попове-ченгета забраняващи аборта след изнасилване и насаждащи задължителна ваксинация. Разстрел на всички милиционерски копелдаци които са тормозили хората заради маските и личните карти, РАСТРЕЛ! Това са творения на антихриста и се премахват само с куршум в главата. Трепане на ковид-милиционеро-сатанистите до крак е спасето на човечеството от тези творенията на дявола, желаещи да унищожат човешката раса. Трепане на дяволските изчадия му е майката. Всичко друго е ташак.

28.07.2021 16:15:45

Папеса Йоанна

Боко-българоубиецъ от Брег, планира да се укрии при началника си Режеп в Истанбул, придрешен кът сърайскъ къдъна!: https://uni.su/PfQuLB

28.07.2021 16:15:14

Змeй Гopянин до Йоан

ЗАЕВ е мръсен шиптар-НАРКОтърговец също като канибала Боко-българоубиеца. Фирмата на Заев е НАЙ-големия производител на “медицинска“ МАРИХУАНА. ЗАЕВ е побратимен с брак на близка роднина омъжена за видни АЛБАНСКИ нарко байрактари. Байрактарите(знаменосци) са ВОДАЧИ на племенни мафиотски албански организаци търгуващи с ДРОГА, ОРЪЖИЯ, Проститутки и ЧОВЕШКИ ОРГАНИ. ЗАЕВ е в комбина с няколко босненски мюсилмански клана от най-радикалната мюсилманска секта “Нурджль“ търговци на ДРОГА(хероин) - босненците Харун Хаджибулич, косовара от Прищина Деян Трайковски-близнак. ЗАЕВ заедно с албанския нарко търговец Зекир Бекири-Чауш работи в тесни сътрудничество с ЦРУ като именно във вилата в Халкидики се провеждат регулярни срещи на САЩ агентурата за разпределение пазарите на наркотици. Други шиптари нарко търговци и търговци на оръжия от БЛИЗКОТО обкръжение на ЗАЕВ са шиптарите Джеладин Юсуфи (Джони от Маjkовци) и АЛБАНСКИЯ НАРКОБОС Наки Халими. ЗОРАН ЗАЕВ провежда и редовни срещи на САЩ агентурата с албанските, черногорските, босненски и македонски наркотърговци във военната САЩ база“Бонд стийл“ Прищина Косово и това НЕ е тайна за никого на ЗАПАД от София. Само във България и в БГ медиите на Македоския лидер ЗАЕВ се изгражда образ на НЯКАКЪВ кротък, хрисим усмихнат млад лидер който иска да поведе Македонците към Демокрация. ПЪЛНА ЗАБЛУДА. ЗАЕВ е хитър, пресметлив, злобен БЕЗ скрупелен, брутален НАРКОтърговец. ЗАЕВ, Момир Стойнович - македонското ВКР работят в комбина с АЛБАНСКАТА МАФИЯ контролирани под ЦРУ чадър като целта им разрастване и укрепване на ВЕЛИКА АЛБАНИЯ(не Македония). ☞Хан Аспарух 1: Фанагория: https://uni.su/YLBJhP ☞Хан Аспарух 2: Преселението: https://uni.su/kTwmB5 ☞Хан Аспарух 3: Земя завинаги: https://uni.su/8zHeBF ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞

28.07.2021 16:14:41

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

☞Шиптара нарко-търговец Зоран-байрактаря дойде на 17.6.2021 в София, при нарко-търговеца Боко-българоубиеца, да се договорят за доставката на 324 килограма кокаин: https://uni.su/N4r5Tb ☞Наоколу обаче имаше муха-месарка която подслуша мафиозкия разговор и пратката за която нито една българска медия не смее да пише, беше прихваната на следващият ден на граничният пункт Драч-Наполи: https://uni.su/pANte2 ☞Прилепчанецот Ајровски доби притвор откако во камионот во Драч се откриени 324 килограми кокаин: https://uni.su/93MpCh ☞Как и защо камиона е минал безпрепятствено през няколко гранични пункта, в това число и през македонската граница можем да се досетим: https://uni.su/pyEWUb ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX ☞Бeлeзници и КАТОРГА за мародерите-българoубийци: https://uni.su/2YRge8 ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.✞Амин✞

28.07.2021 16:14:09

Мария Антоанета

...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

28.07.2021 16:13:41

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена:

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена: https://uni.su/IhOgp8 ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управляват българоубийците от милиционерската каста на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞КУРВИТЕ са в ДАНС, КОПЕЛДАЦИТЕ са в МВР. ☞Ставайки КУРВА от ДАНС или КОПЕЛДАК от МВР, ти признаваш, че си ГОВНЯН БОКЛУК, заченат и ИЗСРАН през ГъзА на КУРВА, произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ! ☞В МВР и ДАНС са потомствени Милиционерски КОПЕЛЕТА и КУРВИ, Доказани КУРВИ, расли в семейства на КУРВИ, и възпроизвеждащи КОПЕЛДАЦИ и КУРВИ! ☞ФАКТ. ☞Гнусен мaнгaл-сводник по Арнаутски: https://uni.su/SJ4BIa ☞Гнусен мангaл-сводник по Горянски: https://uni.su/6pVmhu ☞Гнусен мангaл-сводник по Прабългарски: https://uni.su/jKCsH7 ☞Гнусни мангaли-сводници по Хайдушки: https://uni.su/ELaYgo ☞Гнусни мангaли-сводници по Офицерски: https://uni.su/Z3brCi ☞Гнусна, долна, подла сводничка по Воеводски: https://uni.su/5y1JwX ♥България на БЪЛГАРИТЕ: https://uni.su/DMWPKa ☞Казах.

28.07.2021 16:13:18

Виктория от Русе: https://is.gd/Ve70Za

Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило: https://is.gd/IT03ks ☞Жидов Гроб: https://uni.su/UQSVc1

28.07.2021 16:12:46

Севастократор Йоан-болшевикоанихилатор от Арбанаси

А, защо въобще трябва да се гласува за некачествени хора, за престъпници, крадци и убийци!: https://is.gd/jqn486 В България от лакеите на властта и заплатажиите, се насажда тезата, че задължително трябва да гласуваш за по-малкото зло. Аз, като видя на една сергия гнили плодове, не избирам по-малко гнилите. Просто не си купувам и отивам на друга сергия. Ако никой не гласува, кой ще избере гнилите политици-българоубийци, Ъ? Тогава ще се види, че никой освен роднините им, чиновниците-заплатажии и милиционерите-човекомразци, не ги иска. Но овцете с промити от комунизма мозъци немогат да го проумеят и тичат като стадо да гласуват за заколителите си. Робско племе, заслужава си съдбата да бъде стригано, доено и клано като овца.

28.07.2021 16:12:15

Малнихер

С пускане на хартийки, милиционерска ХУНТА не се сваля. Трябва да се грабне оръжието и да се почне всеобща ЧИСТКА и КОНФИСКАЦИЯ на краденото имущество на дерибеите-българоубийци от милиционерското котило.: https://is.gd/2MSU60 Всичко друго е ташак.

28.07.2021 16:11:51

Маг Ани и вълшебната катерица Беатрис

Пейзаж от среднощна Виена. Датата е 8.7.2021, малко преди 4 часа сутрента. Мястото е Feuerbachstraße 1020 Wien. Нощната тишина на спяща Виена е нарушена от син лек автомобил комби с шибидах и виенска регистрация, който бавно обикаля по улиците и накрая паркира небрежно в близост до входа на училището. От автомобила слезе закръклен бял около 30 годишен мъж, вероятно румънец или сърбин, по тениска, къси гащи и джапанки, затвори вратата на автомолила без да я заключва и се отправи към паркинга за велосипеди на Илгплац. След като там не намери това което търсеше, се насочи към паркинга за велосипеди срещу входа на училището. Яно велосипедът паркиран в самото начало на паркинга беше подходящ. Мъжът се огледа и след като се увери, че наоколо няма никой, се захвана за работа. Първо демонтира седалката на велосипеда, после изпусна въздуха на предната гума, и демонтира предното колело. След това крадецът изпусна въздуха на задната гума и се зае с демонтажа, но забеляза, че е наблюдаван, задоволи се с предното колело и седалката, качи се набързо в колата и отпраши нанякъде.: https://uni.su/zdvPQJ Хора, заключвайте и каплите на велосипедите си, защото в два часа през ноща крадците във Виена излизат на работа.

28.07.2021 16:10:42

Поп Вечерко

Няма какво повече да го увъртаме. Откъдето и да го погледнем, ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА. В противен случай щяхме да живеем в мир и благоденствие, а не във постоянни войни, кризи и пандемии.

28.07.2021 16:10:12

Христо от Горна Оряховица до Таню Войвода

Така е. Възстановяването на политическите репресии в България след завземането на властта от Боко-българоубиеца е толкова страшно, че няма аналог в Европа. ГЕРБ обедини политическата полиция, държавна сигурност, политически доносници като тези от старото VI-то управление, РУМНО и така упрявлява. Така управляват диктаторите. Който може да подслушва целия народ и да ползва това за политически и икономически шантаж, той е способен на всичко! Диктатора Боко-българоубиеца създаде свои ескадрони на смъртта, премахмащи неудобните му хора в България и в чужбина. Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: https://uni.su/JRf0sX Бeлeзници и 3ATBOP за всички мародери-българoубийци: https://uni.su/2YRge8 България над всичко! Амин.

28.07.2021 16:09:46

❤Червена шапчица АРМАТКА до Таню от Кирчана

Факт. 12 години ГРОБ биеха, изнасилваха и убиваха.: https://uni.su/uBPfDs Къщата на дъщерята на Боко-канибала в Лос Анджелис е за над 350 милиона американски долара.: https://uni.su/SDKPRh Боко-Българоубиеца открaднaл 10 милиарда от eврoфoндoвeте: https://uni.su/F8egd2 Кратък списък на собствеността на БМБ: https://uni.su/GuDa1H На Балканите има Премиер и Президент Haркoтрaфикaнти - Xaшим Taчи и Бoйко Бoриcoв!: https://uni.su/UIx7CD Боко-българоубиеца, Пееф и кучето им за мокри поръчки Гешефтаров, подготвяли убийството на американски сенатори: https://uni.su/aYncWv Канибалите на ГЕРБ: https://uni.su/5cCaVJ Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Бoрисов за мaфиoт!: https://uni.su/QPHy6u Рак за Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸✞Амин✞

28.07.2021 16:09:12

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината: https://uni.su/IhOgp8 Севетът се управлява от тъмно задкулисие.: https://is.gd/dOfAhF ☞СЗО е творение на Дявола и има за цел превръщането на планетата Земя, в огромен концлагер.: https://uni.su/NlZFRM ☞По света се строят изолатори, забраняват се основните човешки права, масово денонощно следене, задължителна ваксинация: https://uni.su/XEGgDL ☞Маски долу и куршум за всеки който призовава към задължетелно ваксиниране и задължително носене на маски, КУРШУМ!: https://uni.su/VGhcDZ ☞С маските, милиционерската хунта избива децата на България! ☞Българоубийци, демаскирайте децата!: https://uni.su/wUztYk ☞Проекта ГЕРБ е създаден от генните инженери на Държавна сигурност.: https://uni.su/besiKN ☞Много пари се наляха в него с единствената цел да излъжат ЕС да отпусне пари, за да могат милиционерите-българоубийци да продължават да крадат: https://uni.su/nwxCQt ☞Валентин Златев е подставено лице на хазарското лоби в Русия.: https://uni.su/8O74U0 ☞От 77 години българският народ е под милиционерско иго: https://uni.su/ponGPj ☞Канибала Боко-българоубиеца в дрънголника: https://uni.su/tZ9oWa ☞От 9.IX.1944 година до днес ни управлява кастата на АБпФК и техните лакеи: https://uni.su/pU9z86 ☞Боко-канибала да каже ял ли е човешко месо или да: https://is.gd/vAzspn ☞Ядоха ли Боко и Пъпеша човешко месо на „духовните закуски“ при краварите или да: https://tinyurl.com/y76e238a ☞Колко хора Боко-българоубиеца е направил на суджуци, защото спец.службите признаха, че аферата със суджука е грандиозна: https://is.gd/TIOk6Q ☞Колко хора лично е убил, колко момичета е изнасилил и колко е превърнал в робини-проституки: https://is.gd/1MCLeb ☞Колко са самоубитите от службите и милицията по негова устна заповед: https://is.gd/lAaI9u ☞А за труповете горени от сикаджиите в тецовете няма ли да каже нещо този звяр-античовек ъъъЪ?: https://tinyurl.com/3daz3n5c ☞Милиционери-българоубийци, защо заблуждавате народа, в света няма нито един умрял от коронавирус!: https://uni.su/G6csAY ☞Робе вдигни глава и грабвай оръжието, милиционерската хунта ежедневно избива българи, днес привикали и утрепали съседа ти в милицията, утре може да привикат теб, защото някой милиционер си е харесал гаража ти, или апартамента ти, или жена ти. ☞След задържане „за справка“, душене с плик и ритници в главата в сградата на СДВР: https://uni.su/cRQ6I0 ☞Психотронни оръжия държат българина в покорно робство: https://uni.su/XsUdqR ☞Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.: https://uni.su/DVsLIZ ☞COVID-19 е проект на Световната банда: https://uni.su/2XVOUG ☞Операция COVID-19 се провежда по Таблицата с 8-те Метода за дресировка и подчинение на А. Байдърман: https://uni.su/XEGgDL ☞Долу Боко-българоубиеца и цигано-милиционерската хунта ГЕРБ!: https://uni.su/19Jhqi ☞Боко-българоубиеца и мухата месарка: https://uni.su/EqCo2G ☞Който гласува за когото и да било, гласува за статуквото.: https://uni.su/2bjAqk ☞ДПС е името на българската мафия: https://uni.su/RUHwhv ☞Време Разделно: Е1: https://uni.su/CVMTqR Е2: https://uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! ✞Амин✞ ☞Казах.

28.07.2021 16:08:41

ОМЕРТА

Коронавируса е кръвна вендета. Някои хора не са свикнали да бъдат разобличавани и разконспирирани и сега си отмъщават с пълна сила на умиращ звяр.

28.07.2021 16:07:46

 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2021 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.