• 27 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8010
  •  GBP / BGN 2.3179
  •  CHF / BGN 2.0386
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

LG е обявен за партньор на годината на ENERGY STAR за 2024

LG е обявен за партньор на годината на ENERGY STAR за 2024
EPA и DOE награждават LG Electronics за "устойчиви постижения" в сферата на Енергийно ефективните продукти, усилия за устойчивост на околната среда

/КРОСС/ LG Electronics беше обявен за партньор на годината за 2024 г. в категорията ENERGY STAR® - Sustained Excellence от Агенцията за опазване на околната среда на САЩ и Министерството на енергетиката на САЩ. Това отличие е признание за вдъхновяващия ангажимент на LG в борбата с изменението на климата и опазването на околната среда чрез лидерство в сертифицираните по ENERGY STAR продукти и промоции. От 2012 г. насам LG е обявена за партньор на годината за 11-и път.

„ENERGY STAR подкрепя мисията на LG за "Иновации за по-добър живот" - чрез която се стремим да създаваме продукти, допринасящи по-добрия живот за хората и по-доброто бъдеще за нашата планета чрез интелигентни решения за живота", споделя Крис Джонг, президент и главен изпълнителен директор на LG Electronics Северна Америка. „2023 година бележи повратна точка за стратегията на LG да подпомогне движението за електрификация в Америка със сертифицирани по ENERGY STAR продукти - от HVAC системи с термопомпи, бойлери и сушилни за дрехи до индукционни котлони и зарядни устройства за електрически превозни средства, както и системи за съхранение и управление на енергия - всички те позволяват постигането на по-широки цели за декарбонизация."

Агенцията за опазване на околната среда отличи LG за активното ѝ участие в различни кампании и промоции на ENERGY STAR, което е помогнало за информирането на десетки милиони американски потребители за по-екологичния живот с LG и ENERGY STAR, като е довело до рекордните 8,3 милиарда впечатления на потребителите. Наградата "Партньор на годината" за 2024 г. е признание за редица ключови постижения на LG в областта на ENERGY STAR през миналата година.

LG е първата компания, която сертифицира индукционни котлони и печки в съответствие с новата спецификация за готвене на ENERGY STAR, финализирана през октомври 2023 г. LG също така е партньорът на ENERGY STAR, който сертифицира съдомиялни машини по спецификацията ENERGY STAR версия 7, а всички нови модели получиха обозначението "ENERGY STAR Most Efficient 2023".

Администраторът на EPA Майкъл С. Реган поздрави LG и другите носители на наградата ENERGY STAR за - "Иновациите и лидерството в предоставянето на рентабилни енергийно ефективни решения, които създават работни места, решават проблема с изменението на климата и допринасят за по-здравословна околна среда за всички". Той заяви: - "Програмата на президента Байдън "Инвестиране в Америка" създава безпрецедентни възможности за изграждане на икономика, използваща чиста енергия, а партньорите от частния сектор чрез програми като ENERGY STAR са водещи по този път."

Всяка година програмата ENERGY STAR отличава избрана група от предприятия и организации, които имат изключителен принос за енергийната ефективност и прехода към икономика на чистата енергия. Носителите на награди ENERGY STAR са водещи в своите отрасли в производството, продажбата и внедряването на енергийно ефективни продукти, жилища, сгради, услуги и стратегии. Тези усилия са спестили повече от 5 трилиона киловатчаса електроенергия през последните 30 години.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.