• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8003
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 1.9788
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Нешка Робева: Аз съм убедена, че този екип, воден от Владимир Александров, ще успее!

Нешка Робева: Аз съм убедена, че този екип, воден от Владимир Александров, ще успее!

/КРОСС/ Препълнен читалищен салон, въодушевена публика и богата патриотична програма. Такава беше атмосферата на продължилата близо 2 часа предизборна среща на кандидата за кмет на община Етрополе с номер 68 в бюлетината - инж. Владимир Александров, и представянето на листата за общински съветници на МК „БСП за България".

Тя се проведе на 21-ви октомври, събота от 19,00 ч. в салона на НЧ „Тодор Пеев - 1894", в Етрополе. Сред официалните гости на събитието бяха лидерът на БСП - Корнелия Нинова, депутатът от БСП за Софийска област - Иван Ченчев, кандидатът за кмет на община Правец - Румен Гунински, и една от емблемите на българския спорт, жената, която превърна художествената гимнастика в една от най-силните школи в света; известна с честната си и патриотична гражданска позиция - Нешка Робева,

ВИДЕО:

която заяви: „...Мисля, че ние малко се възползваме от природните дадености, които имаме за туризъм. И ето Влади иска да прави туризъм, но най напред иска да направи първо пречиствателна станция. А водата става огромен проблем в целия свят. Имайте предвид, и друг голям проблем - задава се една огромна рецесия, която ще дойде при нас. Фактът, че Влади е поставил за своя цел запазването на работните места. Това е огромна привилегия пред вас.... Аз нямам какво да агитирам.

Достатъчно е само да си представите какво означава едно семейство да няма работа - то няма бъдеще, то е обречено! Влади не е човек, който идва от нищото.

Той е човек, който е тръгнал по стълбицата и върви нагоре - като общински съветник, като човек, който ръководи много хора, е важно това - да има опитът и знанията, за да го постигне. Силно ме впечатлиха вашите кандидати за кметове на населените места и за общински съветници, защото виждаш натрупания опит, мъдростта и до нея застава младостта - със своята енергия. Аз съм убедена, че този екип, воден от Владимир Александров, ще успее. Водят се мръсни кампании.

Лошото е, че когато се пусне нещо, върви после да доказваш, че не е така. Но мисля, че разумът ще надделее, защото хората добре знаят, какво значи един кмет със здрав гръб зад себе си. Сигурна съм, че ще му помагат за всичко, което е замислил!"

До кандидата за кмет - Владимир Александров, бе получен и Поздравителен адрес от Венцислав Асенова - областен координатор на ИТН, в който се казва:

„Община Етрополе изгуби страшно много време! Осем години средствата на местния бюджет се разходват по непрозрачен и съмнителен начин. Болницата е пред пълен финансов колапс и липса на всякакъв кадрови потенциал. Инфраструктурата е в критично състояние. Селата са откъснати от общинския център Етрополе, нямат медицински център, нямат аптеки, няма кой да им помогне когато имат нужда.... Това, което пропуснахме да направим преди 8 години, можем да го направим днес и сега!

Етрополе има нужда от млад, образован и амбициозен човек, който има ясни идеи за бъдещото развитие. Етрополе има нужда от човек със сърце, който да се изправи пред всеки един министър, пред всеки един депутат и смело да заяви проблемите на общината и да знае как да ги защити! В общината имате такъв човек - Владимир Александров!" Вярвам, че Владо е новият кмет на община Етрополе! След седмица го подкрепете и вие с бюлетина номер 68!" „Купуването и продаването на гласове са престъпления!" Източник: balkanec.bg

 

Източник: balkanec.bg

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.