• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Онлайн може да се намерят необичайни коли

Онлайн може да се намерят необичайни коли

/КРОСС/ Независимо дали става въпрос за подвижна затворническа килия, историческа бегачка, селскостопанско Porsche или салон за сладолед на колела - феновете на необичайни превозни средства могат да намерят това, което търсят в онлайн пазарите на автомобили като mobile.de например.

Ето малка селекция от това, което се предлага в момента:

По-добре безопасно: Mercedes Sprinter със 129 к.с. и пробег от 200 000 километра може да предложи много специално оборудване, което се предлага за 18 990 евро: В микробуса, който е регистриран за първи път през 2009 г., има три заключващи се затворнически килии с вентилация. Автомобилът разполага и с озвучителна система, отопление на седалките - разбира се само отпред - и климатик в кабината на водача.

Icy: Интересна, но силна сезонна бизнес идея е салон за сладолед на четири колела: Мотопедът предлага изобилие от ледено студено пространство за най-добрите видове сладолед и може да се управлява със своите пет конски сили от 15 годишна възраст със свидетелство за управление на мотопед. Срещу покупна цена от 7950 евро дори млади предприемачи вече могат да направят първите си продажби.

Rustic: Разбира се, феновете на Bulldog and Co знаят, че производителят на спортни автомобили Porsche е произвеждал оборудване за фермерите. Един от редките трактори с мощност 18 к.с. от 1958 г. в момента се предлага за малко под 14 000 евро. „Оборудван с ръчна скоростна кутия и двуцилиндров двигател, той може също да ви даде малко състезателно усещане на терена", казва платформата за продажби.

Fast: GMG Jaguar от 1950 г. е много по-динамичен от сладоледаджийката и трактора. Според продавача са направени само две копия на тази "голяма котка". Едва ли е изненадващо, че желаещите да закупят тази рядкост трябва да платят колосалните 157 500 евро. Със своите 111 к.с., GMG се използва в състезания години наред, преди американският актьор и аматьор състезателен пилот Бил Лейдън да го купи през 1954 г.

Retro: Ако искате да се пренесете в началото на 20-ти век, отворената моторизирана карета е добър избор. Уникалното произведение е пресъздадено преди почти 20 години за частен колекционер, който иска да възроди стила на тогавашната епоха. Според продавача обаче каретата е по-малко подходяща за движение по пътищата а повече за салони за класически автомобили или като рекламно средство. Цена: 8850 евро.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.