• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Унгарският външен министър: Енергийната политика на Западна Европа върви към колапс със скоростта на астероид

Унгарският външен министър: Енергийната политика на Западна Европа върви към колапс със скоростта на астероид

/КРОСС/ Унгарският министър на външните работи Петер Сиярто заяви, че енергийната политика на някои западноевропейски страни върви към колапс със скоростта на астероид. Това съобщава РИА Новости.

„Всички тези изявления, цялата тази измама, която продължи от страна на Западна Европа по въпроса за енергийните доставки, просто не работи с наближаването на зимата", каза външният министър.

Сиярто смята, че рано или късно, когато в Европа започнат проблеми с отоплението, булото върху енергийните въпроси ще „падне" от очите на европейското население.

Министърът също така заяви, че европейските страни няма да могат да осигурят енергийна сигурност без руски източници. „Ние дори не сме готови да обсъждаме каквито и да било санкции в енергийния сектор. И, изваждайки го от скобите, има много хора, които също са заинтересовани от това, не само ние не искаме да водим тези преговори, " той каза.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ИСТИНАТА

Русия посочи санкциите като единствена пречка пред газовите доставки за ЕС.Дмитрий Песков обяви, че обикновените граждани плащат за нерационалните действия на властите в Съюза / 30 август 2022 БТА / Доставките на руски газ за Европа се затрудняват само от технологични проблеми, причинени от западните санкции, каза пред репортери говорителят на руския президент Дмитрий Песков,;Европейските държави, Канада, САЩ, Великобритания наложиха санкции, които не позволяват извършването на нормална поддръжка и ремонти, а също така не позволяват законово уреждане на връщането на необходимите агрегати на местата им на експлоатация. Няма други пречки Русия да изпълни задълженията си;, обясни той. Песков смята, че ситуацията попада ;в сферата на онези ирационални действия на европейците, които са много трудни за разбиране и вероятно невъзможни за обяснение;. Обикновените граждани трябва да плащат за това, каза говорителят на Кремъл.

30.08.2022 17:19:23

Димитър Симеонов

В момента в целия ЕС единствено в Унгария има истински политици, които работят за благото на своя народ. Кога ще дочакаме български външен министър да каже някаква истина на света. Особено пък сегашната марионетка Милков, бридж партньора на своя главнокомандващ.Но за това състояние сме виновни всички ние, които допуснахме да ни управляват само алчни изроди и марионетки.

30.08.2022 17:03:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.