• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Костадин Костадинов: "Възраждане" ще поведе електорална революция

Костадин Костадинов: "Възраждане" ще поведе електорална революция

/КРОСС/ Подобна международна конференция на партии от цяла Европа, по инициатива на българска партия, досега в България не се е свиквала.

Председателят на "Възраждане" - Костадин Костадинов коментира в социалната мрежа Фейсбук международния форум, който вчера организира "Възраждане".
 
"Вчера по покана на "Възраждане" в София пристигнаха представители на 8 европейски държави за участие в конференцията "Новите лидери на Европа". От Унгария дойдоха "Наша Родина", която е трета сила в парламента и се очаква да вкара 3 евродепутати. От Словакия пристигна "Република", която в момента има 2 евродепутати и се очаква да вкара отново толкова. От Нидерландия "Форум за демокрация", които имат 5 депутати в парламента и двама в Европарламента, сега ще се борят да повторят резултата си. От Гърция "АККЕЛ" ще се бори за първи път да има представител в Брюксел - партията досега не е участвала на евроизбори. Същото ще прави и "Алтернатива за Швеция", които се очаква да имат 1 евродепутат. Нашите приятели от "Възраждане" в Молдова имат 4 депутати в парламента, но в момента се превръщат във водеща сила в страната. "Заветници" от Сърбия не са в парламента, но участват в правителството на страната и тяхната председателка, Милица Стаменковски, е министър на семейството и демографията. И накрая, нашите приятели от "MASS-VOLL!" от Швейцария, които са най-младата партия в страната, а председателят им е едва на 29 години.
Това са новите лидери на Европа. Натъртвам на Европа, а не на Европейския съюз, тъй като това са две коренно различни неща. Европа е цивилизация, а Европейският съюз е най-голямата заплаха за тази цивилизация.

Ето защо ние, представителите на 9 европейски държави, се обединихме в подписването на обща Софийска декларация, в която ясно заявихме желанието си да се борим за запазването на нашата идентичност, суверенитет, демокрация и свобода на словото! За отбелязване е фактът, че подобна международна конференция на партии от цяла Европа, по инициатива на българска партия, досега в България не се е свиквала.
Европа ще бъде такава, каквато я искаме ние, а не такава, каквато иска да бъде неизбираният от никого брюкселски бюрократичен елит. "Възраждане" ще поведе електорална революция в тази посока и изборите на 9 юни ще бъдат само първата крачка в дългия път, който ни очаква!", написа Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

,,Костадин Костадинов: "Възраждане" ще поведе електорална революция.....най много да проведеш вместо революция ,просто ПОЛЮЦИЯ (пояснение на понятието )Полюцията е произволна еякулация, която настъпва без полово стимулиране. Полюциите най-често протичат през нощта. Дължат се на еротични сънища, дълго въздържание (неизпразване на пениса), а както и на някои здравословни проблеми като дразнене на простатата, и смущения в мозъка и други.

13.04.2024 15:12:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.