• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

ЕС спря 4 руски телевизии, ПП „Русофили за възраждане на Отечеството" с Декларация

ЕС спря 4 руски телевизии, ПП „Русофили за възраждане на Отечеството" с Декларация

/КРОСС/  Декларация по повод Европейската забрана за разпространение на четири руски телевизии, включително и Первый канал от ПП „Русофили за възраждане на Отечеството".

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

„Всеки човек има право на свобода на убеждение и на изразяването му; тази свобода включва правото безпрепятствено да се придържа към своите убеждения, както и правото да търси, да получава и да разпространява информация и идеи чрез всички средства и без оглед на държавните граници."

„Всеобща декларация за правата на човека", чл. 19, приета на 10 декември 1948 г. в Париж на третата сесия на Общото събрание на ООН.

На 30 януари 2023 година в Официален вестник на Европейския съюз е публикуван Регламент на Съвета от 27 януари т.г., който забранява на всички доставчици на аудио - визуални услуги да излъчват на територията на ЕС още четири телевизионни програми: NTV/NTV Mir; Rossiya 1; REN TV; Pervyi Kanal. Този последен Регламент надгражда Регламенти от 2022 г. и 2014 г., които забраняват достъпа до руски медии.

Фашизираното ръководство на Европейския съюз, достоен наследник на Райха, известен и с това че е горял неудобни за него книги, днес завършва грандиозен етап от своето развитие на цензор, който мачка безогледно извоювани човешки права на информация.

Предполагаме, че след успешното приключване на този етап, следва нов - забраната за всеки, който живее на територията на ЕС, да споделя, разпространява и аргументира информация и позиции, които фашизираното ръководство на ЕС смята за вредни. Дали това ръководство в бъдеще ще се добере до третия, последен етап - забрана на еретични мисли, зависи единствено от техническите възможности, които ще му предостави науката.

Да кажем, че сме дълбоко несъгласни с мракобесното поведение на ръководството на Европейския съюз, е твърде слабо. Отвратени сме. Начело на Европейския съюз застанаха хора, които умело до сега са прикривали диктаторския си нагон; които мразят всички, различно мислещи; които са готови да посегнат на всяка елементарна свобода в името на своята власт и своите пари.

Свидетели сме на унищожаването на права, за които столетия се е проливала кръв. Свидетели сме на ново Средновековие, което е само на крачка от огъня на кладите, на които изгарят свободата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И КАКВО КАТО ГИ СПРЯ?! НИЕ ПАК ЗНАЕМ ИСТИНАТА! ЧЕ ГИ БИЯТ ДО ОТКАТ! МИСЛИХА СИ, ЧЕ ЩЕ СПРАТ РУСКАТА МЕЧКА АМА НЯМА КАК ДА СТАНЕ! ЩЕ И ЯДАТ ЛАЙНОТО АМА КАКТО ТЯ КАЖЕ! МРЪСНА ЦЕНЗУРА! И ПАК НЯМА ДА ГЛЕДАМЕ БГ НОВИНИ!!!! ИМА ХИЛЯДИ НАЧИНИ ДА ВЛЕЗЕМ В РУСКИТЕ КАНАЛИ КАКТО И ВЕЧЕ ГО НАПРАВИХ!!!!! МЕН НЯМА КАК ДА МЕ СПРАТ КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАТ! ДАЖЕ ЩЕ ХАКНА КОМПА НА ВСЕКИ ИМАЩ ЖЕЛАНИЕ ДА ГИ ГЛЕДА БЕЗПЛАТНО! РУСИЯ Е ВЕЛИКА, РАМО ДО РАМО С БЪЛГАРИЯ!!!! ЕС ДУХАЙТЕ СУПИЧКАТА, ЧЕ И БЕЗ ТОВА ДРУГО НЕ ВИ ОСТАНА!!!!!!!!!!!!!

02.02.2023 12:53:11

Анонимен

Все едно да се излъчват каналите на Ал Кайда. Каква гледна точка могат да имат едни СКАПАНИ РУСКИ ТЕРОРИСТИ.

01.02.2023 23:51:15

Анонимен

Декларацията - добре. Всички знаем, че са мръсни гадове. По-важно е какво ще се направи за да отпеднат тези регламенти. Не е нормално откаченини фашизоиди да правят каквото си искат, облечени в права, които ние сме им дали, против волята на тези, същите, които са им дали права. Най-тъпото е, че легална е единствено реакцията, чрез други политици. Оставам с усещането че се въртим в порочен кръг. Някой най-накрая да организира протести и в ЕК да задейства някаква процедура. Това е нетърпимо. В противен случай ще се замисля за не толкова легитимни реакции. Който злоупотребява с власт не може да разчита на защитата на закона. Или греша?

01.02.2023 20:28:29

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.