• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Пресконференция на "Възраждане" относно тайният план на правителството за въвеждане на еврото

Пресконференция на "Възраждане" относно тайният план на правителството за въвеждане на еврото

/КРОСС/ На 19.09.2022 г. от 10:00 ч. в БТА София ще се проведе пресконференция на "Възраждане". На нея ще бъдат представени документи, които показват, че държавата готви тайно пропагандна кампания за еврото, същата като тази, която приложи за Ковид 19.

С огромен финансов ресурс от нашите данъци ще се купуват медии, говорители, социолози, инфлуенсъри, пропагандатори, експерти и други, за да ни излъжат, за да ни накарат да си мислим, че искаме еврото.

Повтаря се всичко от Ковид 19 и по темата за въвеждането на еврото в България. Това се случва под натиск на Европейската комисия и Европейската Централна Банка.

В пресконференцията ще участват:

Костадин Костадинов - председател на "Възраждане";
Цончо Ганев - зам. председател на "Възраждане';
Деян Николов - секретар на "Възраждане - София".

Пресконференцията ще се излъчва онлайн в страницата на Костадин Костадинов в социалната мрежа "Фейсбук".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Българин

Ахх Демокрацията... Какво представлява ли? Достъпът до лостовете за манипулация на общественото мнение. ТОВА Е ДЕМОКРАЦКЯТА.

19.09.2022 14:08:30

Анонимен

Чест, която се продава е отдавна вмирисана. Точно сега еврото съвсем не е това, към което трябва да се стремим. Пада и ще продължи да пада. А ако гинеколожката продължи да върви по гайдата на щатите и съвсем ще пропадне.

19.09.2022 12:52:47

какъв е този двоен аршин

Сегрега́ция (на латински: segregatio — отделяне) – политика на принудително отделяне на определена група от населението. Обикновено се споменава като една от формите на Религиозна дискриминация и Расова дискриминация (отделяне на групи по расов или етнически признак). Различава се сегрегация де юре и де факто. Сегрегация де-юре, или административна сегрегация е била много разпространена в средните векове и през новото време в германските и англосаксонските страни, а също и в колониите им (Германия, САЩ, Британска империя, ЮАР, Австралия, Ирландия, Прибалтика и други), но практически изчезва след успехите достигнати от движението за правата на човека във втората половина на XX век и в наши дни се среща най вече в Европейския съюз, където на всяка стъпка четем: За руснаци и кучета е ЗАБРАНЕНО!А също и в Прибалтика, където руснаците ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да пътуват само в задната част на автобуса!

19.09.2022 06:28:05

Анонимен

Колкото и да е тъжно всичко в съвременният „демократичен” свят се купува включително чест, съвест, здраве и всичко останало. Обикновено демократичното е за сметка на другия.

18.09.2022 20:20:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.