• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Виктория с поредица от 12 онлайн концерта в месеците преди Евровизия 2021 (Видео)

Виктория с поредица от 12 онлайн концерта в месеците преди Евровизия 2021 (Видео)

/КРОСС/ Виктория планира поредица от онлайн концерти в новата международна платформа Sessions. Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 ще зарадва фенове си с 12 едночасови музикални изпълнения в следващите месеци, което ще е своеобразно онлайн промо турне за конкурса Евровизия 2021, който ще се проведе през май месец следващата година.

Първият концерт е тази вечер от 21 часа българско време и любителите на музиката ще могат да го проследят в нейната официална страница в Sessions.

Виктория споделя за предстоящите музикални участия: „Много се радвам, че ще имам възможност да изнеса поредица от концерти за всички, които ме подкрепят на Евровизия. За съжаление, ние артистите имаме все по-малко възможности да се срещаме с публиката, а това на мен много ми липсва. Концертите със Sessions ще ми позволят точно това – да имам директен контакт с моите фенове от цял свят и да ги зарадвам с моята нова музика.“

Концертът можете да гледате тази вечер от 21 часа на адрес: https://sessionslive.com/VICTORIA759

Следващите дати за онлайн концертите на Виктория ще бъдат обявявани поетапно в нейните профили във Фейсбук и Инстаграм. Ограниченията за пътуване и събиране на обществени места са причината все повече артисти да се обърнат към алтернативната форма на онлайн концерти.

За Виктория това е изключително важно, защото българските представители на Евровизия всяка година взимат участие в международни промо концерти преди конкурса, чието провеждане през 2021 година е под въпрос заради пандемията от коронавирус. Организаторите на Евровизия 2021 обаче работят усилено за провеждането на конкурса през май и гарантират, че той ще се случи. 

През юли Виктория получи награда за най-добър артист на 2020 година от европейското радио ESC Radio. Отличието се връчва всяка година, като изборът е в ръцете на слушателите на независимото радио, което излъчва европейска музика и песни от конкурса Евровизия целогодишно. В края на месец юни певицата представи и своя нов видеоклип към песента „alright”.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.