• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Виктория очарова своите фенове с концерт от вкъщи, песента ѝ за Евровизия сред най-излъчваните в България (Видео)

Виктория очарова своите фенове с концерт от вкъщи, песента ѝ за Евровизия сред най-излъчваните в България (Видео)

/КРОСС/ Българският представител на Евровизия 2021 Виктория изнесе в събота своя първи онлайн концерт от дома си в София.

Младата певица изпя на живо Tears Getting Sober, песента с която трябваше да представи България на Евровизия 2020 в Ротердам и зарадва българските и международните си фенове с кавъри на най-големите хитове на Хари Стайлс, Люис Капалди, Били Айлиш и Дуа Липа.

 

 

Концертът беше гледан на живо от зрители от повече от 30 държави, като наймного зрители идват от Испания, Великобритания, Германия и Холандия. Интимната атмосфера, подборът на песни и невероятният гласът на Виктория бяха част от нещата, които впечатлиха най-много международните фенове.

Междувременно стана ясно, че “Tears Getting Sober” е една от най-излъчваните песни в българския ефир, като се нарежда на 4-то място в класацията на ПРОФОН.

Подредбата води „Ако си дал“ на Емил Димитров. Песента на Виктория вече е в ротацията в музикалната телевизия MTV и се излъчва и в ефира на големи телевизии и радиа във Великобритания, Норвегия, Исландия, Холандия, Германия, Литва и Словения.

На 21 март в ефира на БНТ беше обявено, че Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на Евровизия, което ще се проведе през 2021 година.

Тя трябваше да представи страната ни на Евровизия 2020 в Ротердам с песента “Tears Getting Sober”, но музикалната надпревара беше изместена за 2021 година заради пандемията в Европа.  

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.