• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Интелигентни LED фарове за моделитe Cupra Formentor и Leon

Интелигентни LED фарове за моделитe Cupra Formentor и Leon

/КРОСС/ За моделите Cupra Formentor и Leon вече ще има фарове от последно поколение от моделната 2023 година нататък. Те са базирани на технологията Intelligent Matrix LED. Матричните LED фарове са по-нататъшно развитие на конвенционалните LED фарове.

Терминът матрица се отнася до разположението на светодиодите, излъчващи светлина. Многоредовото подреждане на пикселите дава възможност за разделяне на разпределението на светлината по специален начин. Във взаимодействие със системата на предната камера на модела Cupra, матричната LED система може динамично да регулира разпределението на светлината. В зависимост от условията на осветление и трафика, отделните сегменти на матрицата временно се затъмняват.

Комбинацията от матрични LED фарове и автоматично осветление позволява шофиране с включени дълги светлини през цялото време, защото заслепяването на другите участници в движението остава нещо от миналото. Насоченото осветление покрива не само пътя, но и обекти в близост до него.

В допълнение, матричните LED фарове имат допълнителни функции за повече комфорт - светлина за всички атмосферни условия, светлина за магистралата и светлина за завой. Налични са и допълнителни светлинни функции като светлина за прибиране вкъщи или напускане на дома. С функцията за прибиране вкъщи можете сами да решите колко дълго лампата на автомобила остава включена след заключване и по този начин осветява пътя към входната врата, например.

Опционалните матрични LED фарове могат да бъдат поръчани за всички модели Cupra Formentor, Leon и Leon Sports Tourer, като за Leon ще бъдат представени малко по-късно. Новите фарове са стандартни за лимитирания Formentor VZ5. Опцията за пълен LED пакет може вече да се резервира за 750 евро.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.