• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Костадинов: Паметника на Съветската армия ще го браним, ако днес фашистите решат да го премахнат

Костадинов: Паметника на Съветската армия ще го браним, ако днес фашистите решат да го премахнат

/КРОСС/ Днес е денят, в който Столичния общински съвет трябва да гласува премахването на Паметника на Съветската армия. Ние от „Възраждане" многократно сме заявявали, че премахването на паметника, който представлява един от символите на победата над фашизма, на практика означава победа на фашизма. Това коментира във видео, публикувано във Фейсбук лидерът на „Възраждане" Костадин Костадинов.

Днес фашизмът в България се възражда, само че този път под маската на евроатлантизма. Съвременните български фашисти са евроатлантиците - хората, които искат да направят ревизия на историята. Ревизия на историята, в която те съжаляват, че Хитлер е загубил Втората Световна война, ревизия на историята, в която те обясняват, че всъщност Втората Световна война е била спечелена само от САЩ и Великобритания, които когато завземат територии в Западна Европа, не са окупатори, а освободители. А Съветската армия, когато прави същото нещо в Източна Европа, не е освободител, а е окупатор, коментира още Костадин Костадинов.

Няма смисъл да влизаме в исторически дебат, защото просто е безсмислено с безписмени, безкнижовни, неграмотни съвременни фашисти, няма смисъл да се спори и да се говори. Фашистите разбират само и единствено езика на силата, те разбират само и единствено аргумента на юмрука, каза още лидерът на „Възраждане".

Затова днес ви призовавам, всеки един от вас, който има възможност, нека да дойде пред Столичната община, за да изразите своето мнение.

Паметника на Съветската армия ще го браним, ако днес фашистите решат да го премахнат. Аз мога да кажа ясно и категорично - „Възраждане" това нещо няма да го допусне. Ако някой от съвременните розови фашисти си мисли, че ще успее да го постигне това нещо, жестоко се лъже. Ще изкараме българския народ и няма да допуснем това да стане. Ако съвременните фашисти си мислят, че те притежават монопола на властта, много се лъжат, защото ние притежаваме демократичното право на избор. Огромната част от българските граждани не желаят това нещо да стане, каза още Костадин Костадинов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да бъдем честни, в България трябва да има паметници не толкова за съветската армия, колкото за ролята на СССР и лично на Сталин за просъществуването на нашата страна. Да не забравяме, че Чърчил е искал да превърне София в картофено поле, а нашите съседи са поискали гръцко-сръбско-румънската граница да минава по билото на Стара планина, а България да бъде в границите на Софийското поле. Можем да я мразим Митрофанова, но тя каза историческата истина. На този паметник може да се намери и друго място в София със силно снижен постамент, тъй като актуалният е непропорционално висок. Има и други градини в София!

09.03.2023 22:58:56

ццц

...ех Костя, ех Копейкин, зимай Люкчо и в Раша...там ви е мястото!

09.03.2023 14:47:14

Люк

Анонимните фашисти по-долу се разлаяха, ако бяхте толкова смели, защо не отидете да воювате в Украйна, ама сте страхливци и можете да воювате само с паметници. Опитвате се да обвинявате другите,за да прикриете, че вие сте истинските фашисти.

09.03.2023 14:04:15

Анонимен

Фашиста Костя и той на амбразурата в защита на фашисткия символ, символът на лъжата и лакейщината. Между другото е време копейката да отиде при бялата Златка… на бунището на историята.

09.03.2023 13:07:35

Анонимен

Крайно време е тоя Смрадльо за бъде изчистен...!

09.03.2023 10:56:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.