• 06 Фев 2023 |
 •  USD / BGN 1.7883
 •  GBP / BGN 2.1914
 •  CHF / BGN 1.9580
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София -4°C

За 7-а поредна година Филип Морис България е топ работодател в страната

За 7-а поредна година Филип Морис България е топ работодател в страната

/КРОСС/ За 7-а поредна година Филип Морис Интернешънъл е отличена със сертификат за топ работодател както в България, така  и на европейско и глобално ниво. 

У нас компанията е сред 13-те  работодатели в страната, получили авторитетната награда за добри практики в управлението на човешките ресурси. България е сред 33-те страни, в които Филип Морис Интернешънъл получава голямото признание, след независимата оценка на Top Employers Institute.

Сертификатът Top Employer за най-добър работодател се връчва след провеждане на строга оценка на база на практиките на компаниите в няколко области, включително възнаграждения и придобивки на служителите, условия на труд, обучения и кариерно развитие.

За да получи наградата, Филип Морис България доказва пред независими одитори в областта на човешките ресурси отлични резултати в различни направления на човешкия капитал. Тор Еmрlоуеrs Іnѕtіtutе е оценил високо бизнес стратегията на компанията, нейната организация и трансформация, привличането и приобщаването на таланти, етиката и почтеността, устойчивостта, лидерството и още няколко ключови фактора.

В България компанията има над 130 висококвалифицирани служители, които споделят ценностите и визията на организацията за изграждане на бъдеще без дим. В култура на устойчивост и приобщаване, на локално ниво 72% от ръководните позиции се заемат от жени. Скоростта, с която се развива организацията е и скоростта, с която тя развива своя екип. Затова и Филип Морис България инвестира над 500 000 лева и над 1 649 часа в обучения на служителите си. С мисъл за безопасността и сигурността на служителите бе въведен и така наречения „умен начин на работа", който включва хибриден модел – възможност работната седмица да бъде разделена между работа в уюта на домашната среда или работа в офиса.

Горди сме, че получаваме сертификата за 7-а  поредна година, но сме по-горди с това, че служителите ни оценяват усилията ни като работодател да създаваме среда за развитие, за израстване в грижа за бизнеса и за служителите ни. Трите думи, които вярваме, че ще опишат нашата 2023 година ще бъдат приоритизация, гъвкавост и грижа“, сподели Анна Габровска, мениджър „Култура и човешки капитал“ във Филип Морис България.

Сертификатът Top Employer за нас отразява продължаващите усилия на всички във Филип Морис Интернешънъл да създадат работна среда, в която всеки служител се чувства ценен и подкрепян. Нашата визия да създадем бъдеще без тютюнев дим може да бъде постигната само с енергията и страстта на всички наши колеги по света, които работят заедно, за да осигурят положителна промяна за пълнолетните пушачи, които иначе биха продължили да пушат“, споделя Чарлз Бендоти, старши вицепрезидент „Култура и човешки капитал“ във Филип Морис Интернешънъл.

Филип Морис Интернешънъл е лидер на трансформацията на тютюневата индустрия с цел изграждане на бъдеще без дим и замяна на цигарите с бездимни алтернативи в полза на пълнолетните пушачи, които в противен случай биха продължили да пушат.

Двигателят на историческата трансформация на компанията, която преобръща представите за цяла една индустрия, са именно нейните служители. Чрез приобщаваща и многообразна работна среда – такава, в която всеки глас се чува и цени, всички в организацията споделят обща мисия – изграждане на бъдеще, в което цигареният дим ще е само спомен.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2023 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.