• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Километрични опашки и изнервени шофьори на изходите на Пловдив

 Километрични опашки  и изнервени шофьори на изходите на Пловдив

/КРОСС/ Километрични опашки, изнервени шофьори и хора, които закъсняват за работа - така изглежда един от изходите на Пловдив - този към Карлово, Хисаря и магистрала "Тракия". Проверката на документите се извършва бавно и само от един полицай. Оттам започва една от най-големите индустриални зони в Южна България - икономическа зона "Тракия", в която има над 150 фирми.

Обадиха ми се мениджъри на фирми, за да ме питат дали само декларацията от сайта на МВР е необходима, за да се излезе от Пловдив или е необходима и служебна бележка. Мисля, че днес това ще стане напълно ясно, заяви Катя Стайкова от "Връзки с обществеността". В тази икономическа зона работят на 35 000 работници. Това, което коментирахме със собствениците на фирмите, е, че бизнесът и фирмите са предприели всички мерки за дезинфекция и сигурност. Всички мерки за безопасна работа са предприети. През последната седмица се осъществяваха контакти между фирмите за набиране на ръкавици и маски. Има маски само за многократна употреба. Свързахме фирмите с производители на дезинфектанти, маски. Бизнесът тук реагира навреме, добави тя. Катя Стайкова посъветва шофьорите да оставят служебната бележка на страничното стъкло на автомобила, за да е видима за полицаите и за да не се докосва от тях. Всеки автобус, който напуска града, също щателно се проверява. Допускат се хора, които са на работа, както и хора, които имат неотложен ангажимент.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.