• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Постигни фитнес целите си и отпусни мисълта си: Открий здравословния начин на живот с LG СMART телевизорите

Постигни фитнес целите си и отпусни мисълта си: Открий здравословния начин на живот с LG СMART телевизорите

/КРОСС/ В днешно време все повече хора поставят на преден план здравето си и балансирания начин на живот. Тази тенденция повишава необходимостта от решения, подобряващи менталното и физическо здраве. Интелигентните телевизори, като тези, които LG предлагат, разполагат с редица опции за персонализиране за всички, които искат да поддържат форма и да отпуснат умовете си - както и да се насладят на първокласно забавление - всичко това в уюта на собствения си дом.

Независимо дали целите да влезете във форма с персонализирани упражнения, да постигнете спокойствие с приложения за медитация, или да се отпуснете на дивана, гледайки любимите предавания и филми, телевизорите LG Smart ще се погрижат за вас.

Използвайки последните постижения в технологията, телевизорите на компанията правят тренировките у дома много по-удобни, позволявайки лесен достъп до редица различни фитнес приложения и програми, както и възможността за стриминг на тренировките от телефон или лаптоп на големия екран.

Най-големият международен франчайз на бутикови фитнес марки, Xponential Fitness, събира заедно топ 10 на най-добрите студийни марки на едно място чрез своята дигитална платформа Xponential+. От емблематични марки като Pure Barre, Club Pilates, YogaSix и CycleBar, Xponential+ предоставя изобилие от съдържание на поискване с над 3,000 налични тренировки - и над 60 нови класове, излъчвани ежеседмично. Потребителите могат сами да открият типа тренировка, която им пасва най-добре, да изберат нивото на интензивност и продължителността, подходящи за тяхното ниво на издръжливост или на поставените цели, като в същото време се наслаждават на възможността да тренират винаги, когато им е удобно.
За разлика от много фитнес приложения, Xponential+ обединява всички изживявания от водещите марки, с възможност за множество модификации, само в едно единствено приложение, с което позволява на абонатите да се наслаждават на рутините, които харесват от вкъщи, но и да резервират близко до тях Xponential Fitness студио, достъпно в 16 държави.

Exercite е впечатляващо домашно фитнес приложение, което използва технология с изкуствен интелект, за да предостави обратна връзка за тренировъчната техника в реално време, което позволява на потребителите да оптимизират своите фитнес тренировки за по-висока ефективност. Използвайки усъвършенствани възможности на камера и алгоритми за регистриране на позицията на тялото и упражненията, приложението с точност проследява основни точки на тялото при всяко движение, давайки своевременна обратна връзка на трениращия за неговия прогрес и форма. Exercite ще въведе и забавен елемент на състезание и приятелска надпревара, позволявайки на потребителите да се насладят на геймифицирани индивидуални или групови тренировки, където ще се използват точки за класиране.

Друга много добра опция за LG Smart телевизорите е FlexIt, платформа, която предоставя персонализирано потребителско изживяване чрез асистирани от камера лични сесии с топ фитнес и уелнес професионалисти. FlexIt е мощен инструмент за постигане и поддържане на здравословен начин на живот, предлагайки персонализирани програми, съобразени с целите на всеки потребител, както и мотивационни съвети и трикове, които помагат за задържане на интереса и прогреса на потребителя.

Изборите за потребителите на телевизорите LG Smart, които искат да подобрят своето здраве не свършват до тук. Те могат да избират измежду страхотни абонаментни приложения за тренировки като Les Mills+ или по-високо енергийни опции като 305 Fitness.

Популярни благодарение на изгарянето на калории, класовете, вдъхновени от нощния живот на Маями, 305, са вече достъпни в LG Content Store навсякъде по света. Класовете комбинират танцови движения и музика от DJ-и с интервали на фитнес тренировки с висок интензитет, за да създадат ефективна 45-минутна рутина за цялото тяло. 305 At Home използва персонализирани DJ миксове и лесни за следване движения, а класовете са водени от различни инструктори на знаменитости от Ню Йорк.

LG Smart телевизорите поддържат и популярни приложения за медитация, включително Insight Timer, което помага на потребителите да се освободят от тревожността си, стреса и лошото качество на съня чрез различно разведряващо и релаксиращо съдържание и уелнес инструменти.

Освен последните фитнес и уелнес приложения, LG Smart телевизорите представят изключителна селекция от услуги за забавление, които могат да отговорят на всяко лично предпочитание или вкус на потребителите.

С непрекъснато нарастващ каталог с приложения за здравето и добрия начин на живот, телевизорите LG Smart подкрепят потребителите по света да влязат във форма, да си почиват повече и да се наслаждават на един по-балансиран живот у дома.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.