• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Уволнената от БАИ Десислава Трифонова веднага назначена във фонд „Земеделие“

Уволнената от БАИ Десислава Трифонова веднага назначена във фонд „Земеделие“

Възстановена като експерт в дирекция „Договориране" на европроекти във фонда, който разпределя милиарди за земеделие от ЕС всяка година

/КРОСС/ Десислава Трифонова, която в четвъртък спретна шумен скандал затова, че е уволнена от Българската агенция за инвестиции се оказа, че си пази от 3 години щат в Държавен фонд „Земеделие" и е върната там мигновено в деня на освобождаването ѝ на 13 май.

„Трифонова от три години е все командирована по различни ведомства. Основният ѝ щат обаче си стои във фонд „Земеделие". Сега автоматично по Закона за държавния служител идва за възстановяване на позиция тук. Нямам поле за действие", коментира пред колегите от „Медиапул" Васил Грудев, шеф на Държавен фонд „Земеделие".

Десислава Трифонова е възстановена като експерт в дирекция „Договориране" на европроекти във фонда, който разпределя милиарди за земеделие от ЕС всяка година.

„Помолена е да излезе в дълъг неплатен отпуск", добави Грудев.

Реално обаче няма никакви гаранции, че Трифонова ще се съобрази с молбата му. През всичките тези години Десислава Трифонова е известна във фонд „Земеделие" с тесните си връзки с ДПС. Самата тя в петък пред бТВ заяви, че не е член на нито една партия и акцентира върху това, че има 10-годишен опит в държавната администрация. Била е ръководител на отдел във фонд „Земеделие", работила е в Министерството на финансите и е била съветник в Министерския съвет, в екипа на вицепремиера Марияна Николова. От там били и служебните ѝ контакти с бившия икономически министър Лъчезар Борисов. Завършила е право в СУ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Курвар

Курва да си в България.....

14.05.2021 23:50:54

Анонимен

Когато в държавата няма начини за подготовка на кадри, когато и образованието се е превърнало във фикция ще имаме само калинки. Какво да искаш от другите когато един многократно доказан тулуп, който на т.н. брифинги говори само за дядо си , за филиите с мас , а речникът му е кръчмарски. И Позорът идва от примирението, около него десетки и стотици нагаждачи, които са плюли на достоинството си, че и се оставят да ги мъкнат като куфари, за да крепят имиджа на банкянския еднокнижни. Отврат и падение, срам ме е че имам такива съотечественици, а те не са никак за пренебрегване. Нашите стратегически партньори са ни анализирали и вече не крият презрението си.

14.05.2021 22:42:27

Анонимен

Как няма да реве калинката, като е прибирала 38хил. лева на месец, еле пък като нищо не е правила е още по болно, цялата администрация е пълна с хиляди такива нищо правещи паразити..... после парите не стигали за пенсии....

14.05.2021 19:21:46

Радослав Бимбалов

Следващите седмици ще гледам как някакви държавни служители вървят по медиите и крещят, че ги уволнявали. Ама без да се радват. Явно наборът, гордо понесъл прозвището Калинки, е свикнал да се носи на гърба на държавата. Да получава много за нищо, да отбива служба в прахосническа некадърност. Следващите седмици ние с вас ще разбираме все повече, че прозвището Калинки, което сме им дали, не е обида. Комплимент е. Тези хора не са калинки, друг нечовешки вид са. Ще ги откъсваме от врата на държавата, ще излизат на светло, ще пищят и ще се дърпат. Но болката ще е за наша сметка. Както винаги.

14.05.2021 18:07:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.