• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Новият електрически Ford E-Transit Custom идва през лятото

Новият електрически Ford E-Transit Custom идва през лятото

/КРОСС/ Европейското подразделение на Ford обяви, че през лятото на тази година, първоначално на няколко избрани основни пазара, а впоследствие и на останалите през 2025 година, ще бъде лансиран новият 100% електрически E-Transit Custom.

Новата електрическа версия на хитовия за Ford лекотоварен автомобил ще предложи свободен пробег от до 337 километра, товароносимост от 1011 килограма и възможност за теглене на товари от до 2300 килограма.

Бъдещите собственици на електрическия ван ще могат да разчитат на всички услуги, функционалности и подпомагане от страна на Ford Pro, в това число и ново предложение за зареждане в домашни/работни условия, ново изпълнение MultiCab, тематичният "чупещ" се волан, който се трансформира в компактна масичка, по-нисък под за по-лесен достъп до товарното отделение и други.

Електрическата задвижваща система на новия Ford E-Transit Custom е изпълнена с батериен модул с капацитет от 64 kWh (използваеми), а по отношение на електромотора, клиентите могат да избират такъв с мощност от 135 или 217 конски сили, с еднакъв въртящ момент от 415 Нм.

При наличие на подходяща бърза зарядна инфрасктруктура (125 kW), батерията на електрическия ван ще може да бъде презаредена за нови 82 километра пробег за 10 минути.

Новият Ford E-Transit Custom ще се предлага и в специалната и още по-динамична версия- E‑Transit Custom MS‑RT, при която наличната мощност ще бъде 286 конски сили. Модификацията ще се отличава със специално разработен аеродинамичен пакет и 19-цолови алуминиеви джанти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.