• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Внукът на Шарл дьо Гол: Конфликтът в Украйна е провокиран от САЩ

Внукът на Шарл дьо Гол: Конфликтът в Украйна е провокиран от САЩ

Внукът на Шарл дьо Гол заяви, че днес дядо му би бил на страната на Русия

/КРОСС/ Руско-украинският конфликт е провокиран от САЩ и е в разрез с интересите на Франция, цитира Le Figaro внука на Шарл дьо Гол Пиер. Според него в материален план европейците ще загубят най-много, те са тези, които ще трябва да платят високата цена.

Внукът на генерал дьо Гол съжалява, че Франция застава на страната на САЩ и НАТО в украинския конфликт. В името на историческото приятелство с Русия и голистката мисъл той заявява това високо и ясно, пише Le Figaro.

Зад единия дьо Гол може да крие другият. Познаваме добре дьо Гол през юни 1940 г., по-малко дьо Гол от юни 2022 г. Подобно на дядо си, когото той с готовност споменава, дьо Гол, четвъртият син на адмирал Филип дьо Гол, твърди, че е „човек на неприемането“.

Той не приема общоприетата версия за руско-украинския конфликт, който според него е провокиран от САЩ и противоречи на интересите на Франция, отбелязва изданието.

 

Източник: NewsFront

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

За едно нещо е прав, марионетната Европа плаща цената на конфликта и си унищожава икономиката.

24.01.2023 10:25:17

Анонимен

Дядото дьо Гол бе участник във ВСВ и победата над фашистка Германия. Ако е жив нямаше да подкрепи със сигурност фашистка Украйна.

23.01.2023 23:12:04

Анонимен

Разсъжденията "какво би казал дядо ми" са съвършено кухи и безпочвени. Все пак, Генералът би взел по-активни мерки за защита и прилагане на Минските споразумения, и не би участвал в подмолни действия срещу тях. А какво би направил при откритата агресия от 24 февруари - не съм ясновидец или екстрасенс, не бих могъл да кажа.Генералът беше френски и европейски патриот - днешните политици са джуджета пред него и морално, и /очевидно/ физически.

23.01.2023 20:49:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.