• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

LG представя дизайнерски уреди за дома по време на CES 2021

LG представя дизайнерски уреди за дома по време на CES 2021

Разнообразието от цветове и материали отговарят на различни предпочитания и се вписват идеално във всеки интериор


/КРОСС/ Концепцията на LG за обзавеждане и уреди за дома LG Furniture Concept ще дебютира по време на CES® 2021 с интерактивно изживяване, позволяващо на посетителите да проектират виртуално жилищно пространство с уреди, които могат да бъдат персонализирани според предпочитанията им. Тези нови продукти премахват границата между най-съвременните домакински уреди и дизайнерското обзавеждане. В колекцията са включени хладилник InstaView® Door-in-Door®, хладилник с фризер, микровълнова, миялна машина, пречиствател за вода, WashTower TM и вертикалният уред за гладене с пара Styler.

Способността на тези продукти да се интегрират без усилия във всяка среда се засилва от разнообразието от луксозни материали и модерни цветове, които могат да бъдат смесени и съчетани по поръчка. Наборът от уреди LG Furniture Concept предлага множество комбинации от материали и цветове, от които може да се избира, позволявайки на потребителите да персонализират продуктите в съответствие с личния си вкус и декора на всяка стая в дома.

Първокласният външен вид на уредите се постига допълнително чрез използването на различни покрития, включително неръждаема стомана, стъкло, метал и FENIX, иновативен материал с усъвършенствана технология за покритие, проектиран от Arpa Industriale от Италия. Непрозрачен, устойчив на пръстови отпечатъци и приятен на допир, FENIX1 предлага отлична трайност и има вечен, но модерен външен вид.2

Чрез иновативното изживяване, предоставено от виртуалния шоурум на CES 2021, LG предлага на посетителите възможност да се докоснат онлайн до забележителната колекция. Те ще могат да проектират мечтания от тях интериор и да го запълнят с уредите LG Furniture Concept в цветове и покрития по свой избор.

„Уредите LG Furniture Concept са многофункционални продукти, които осигуряват най-доброто както от формата, така и от функцията си", сподели Лю Джае-чол, президент на LG Electronics Home Appliance и Air Solution Company. „Обединявайки обзавеждане и високоефективни решения за дома, ние създадохме тази колекция, за да допринесем за създаването на по-унифициран пространствено интегриран дом."

Посетете виртуалния щанд на LG на CES 2021, стартиращ на 11 януари, за да се докоснете до уредите LG Furniture Concept във виртуално жилищно пространство.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.