• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Томислав Дончев: Фурмите ги дадохме на хора в нужда

Томислав Дончев: Фурмите ги дадохме на хора в нужда

/КРОСС/ Направихме организация отпуснатите фурми да бъдат дарени и да достигнат до граждани, които биха ги ползвали. Не мога да кажа какво количество медицински консумативи трябваше да получим, а вместо това получихме фурми. Защото се занимавате с начина на разпределение на въпросните фурми, ако са продадени, откъде мога аз да знам. Питайте господина (бел. ред. шефът на "Градус), аз си спомням много по-добре, защото имам добра памет, че беше създадена организация по разпределението на фурмите за граждани и социално слаби хора в нужда на въпросната храна. Аз не обичам фурми, но те са питателна храна.

Така Томислав Дончев коментира скандала с 12-те тона фурми, които България получи като дарение от Дубай, вместо очакваните 15 тона медицински консумативи. Преди дни пък шефът на "Градус" Иван Ангелов каза, че това, което са дали на Дубай, е върнато чрез фурми и от тях те са възстановили парите и са на печалба.

Няма значение какво говори този господин. Аз съм голям човек и не очаквайте да импровизирам. Или господинът е направил грешка, или има някакви други фурми. При бартер между двете страни не може да има печалба, за всичко останало трябва да питате господина. При даренията няма печалба, каза още Томислав Дончев.

Кадър бТВ

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Нагли копелдаци. Долна измет сте бе Дончев , и ти и цялата ви шайка крадци.

13.05.2021 10:56:39

Правилно...

...ефимизмът за бедняци е хора в нужда и те в изкривеното съзнание на Дончев и Ко. се нуждаят най-вече от фурми. Не им прощавай, Господи!

12.05.2021 21:19:23

Анонимен

Малко ли продукти изпратени като помощ на България се продаваха по магазините, без срам и угризение.

12.05.2021 16:26:13

Отряд 28

Само дето габровския мошеник Дончев не казва какво отнесе в Близкия Изток правителствения самолет освен обявеното...Дали пък вътре нямаше доларес, кюлчета и оръжие?

12.05.2021 15:27:20

Люк

Точно от фурми са имали нужда, без тях няма живот.Вземете и се гръмнете.

12.05.2021 15:14:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.