• 12 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Габриел: Самите ние още не сме обсъдили споразумението, няма да подпишем меморандума

Габриел: Самите ние още не сме обсъдили споразумението, няма да подпишем меморандума

/КРОСС/ България има принципи и отстоява приоритетите на стената - принципност и прозрачност. Ние самите още не сме обсъдили документа, имаме ясна позиция, че няма да подпишем меморандума. Искаме да осигурим прозрачност и да спазим Конституцията. Границата на Конституцията, демокрацията, върховенството на закона и добрите европейски практики. Вярваме в диалога и в това, че държавата ни има нужда от стабилност и в това, че България свърши много и добра работа за последните 8 месеца. Това заяви Мария Габриел пред журналисти.

Относно оценката й за министър Тагарев, вицепремиерът коментира така:

"Ще остана вярна на себе си, не съм си позволила да дам оценка на нито един министър, първо ще я дам на Денков", каза Габриел.

"На 6-ти и 7-ми сме на конгрес на ЕНП, повече от важно е да сме там. Ключовата дума е доверие, да говорим в един глас", подчерта Мария Габриел.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Нищо не схванах от думите на Жирафа. Какво общо има конгреса на ЕНП със ситуацията в страната? За какво и чие доверие става дума? Дададе оценка на министрите и е задължение, а не концерт по желание. От оценката на министрите зависи дали наистина, според Жирафа, е свършена полезна работа или - не. Останалото са кухи фрази. Отдавна са погазили демокрацията и е настанало време на партокрацията, а за какви добри европейски практики става дума, може само да се гадае. Докога ще ни наказваш с тези идиоти, Господи? Или чакаш сами да си решим проблемите?

29.02.2024 15:12:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.