• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Крум Дончев: БСП запази своята последователност, от която няма да се откажем

Крум Дончев: БСП запази своята последователност, от която няма да се откажем

/КРОСС/ "Кампанията ще бъде доста динамична. Поставили сме си за цел да достигнем до по-голяма аудитория поне на територията на Габрово. Опитваме се да сме активни и максимално близки до хората. Във времена на разединение ние намерихме правилната формула и тя е на обединението. Приоритет ни е социалната политика - намаляване на неравенствата. Знаем за модела "Борисов", знаем и за модела "Гешев". Когато ИТН получиха възможност да съставят правителство ние изразихме подкрепа към тях. Пролича една огромна безотговорност, а цялото това мълчание, което ги заобикаля е породено от страх, че не знаят какво да правят", коментира в „Предизборно студио" на БСТВ Крум Дончев, водач на листата на "БСП за България" в Габрово.

"Лидер, който е държавник, е човек, който, освен тези неща, трябва да излиза и пред хората да говори. От 5-6 години насам лидерът на социалистите Корнелия Нинова кани Бойко Борисов на дебат, но той не се явява.  Имам опасенията, че същото ще се случи и със Слави Трифонов. Хората искат и заслужават този
дебат. Те искат дебат на лидерите, на политиките и на перспективите.

Обществото вярва, че лидерът показва посоката и изхода от дадена ситуация. Хората се интересуват от това какво ще се случи утре с тях, с работата им и с тяхното бъдеще. Можем да се ругаем един друг, но никой не говори за бъдещето. Посоката, в която БСП се движи, е правилна. Краткото 45-то Народно събрание показа ясно, че БСП влиза и се опитва да реализира своите обещания.

Транспортът никога не е бил приоритет в държавната политика. За последните години добре се развива железопътният транспорт. Сухопътният транспорт има своето значение. Защо да не произвеждаме възобновяеми източници на енергия, освен да ги използваме, давам пример като Румъния.

Кандидатът за депутат фокусира вниманието върху подбора на БСП от професионалисти в листата си в Габрово: "В листата на БСП в Габрово е зарядът на младостта, хваната ръка за ръка с мъдростта. Имаме експерти с опит в социалната сфера, в сферата на образованието, туризма, земеделието и транспорта. Хората станаха свидетели на това, което се случи в 45-ия парламент и това им повлия. БСП запази своята последователност, от която няма да се откажем. Нашата платформа и действията ни ще бъдат точно такива, каквото сме заявили пред хората.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.