• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Христо Гаджев: Започва тих преврат в държавата

Христо Гаджев: Започва тих преврат в държавата

/КРОСС/ „Забелязвам, че започва тих преврат в държавата към следващото правителство. Това се прави със смените в сектор „Сигурност". Това коментира в предаването „Събуди се" Христо Гаджев от ГЕРБ.

„Това започна вчера с уволнението на главния секретар на МВР. Предполагам следващата седмица ще осъмнем със сменен директор на ДАНС и нови назначения в службите „Военно разузнаване" и „Военна полиция", каза Гаджев.

Той обясни и защо според него това е преврат към следващото правителство.

„Защото ако то иска да ги смени, може да не получи указ от президента. Защото той ще каже, че е доволен от тези хора. Тогава центърът на сектор „Сигурност" ще се насочи към президентството. Те ще знаят, че трябва да са персонално лоялни на президента", коментира Гаджев.

Той допълни, че в момента се сменят хора, които са професионалисти и нямат общо с политическа партия ГЕРБ. „Ние не страдаме заради тяхната смяна. Но се появяват въпроси защо се правят тези рокади", каза Гаджев.

Той коментира и смяната в Министерството на финансите. „Кой се сети за господин Спецов, при положение, че той от 2015 година не живее в България? За тази длъжност се иска и достъп до квалифицирана информация. Има си проучвания, които отнемат време. Кога точно приключи това проучване за него?", попита Гаджев

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Д-р Димитър Попкутуев

Борисов и неговите от ГЕРБ реват с глас и опитват да саботират всички опити за промяна и завръщане на страната в цивилизования свят. Отмъщението е роднина на справедливостта, – е казал Гогол. Колко арогантен и деградирал трябва да си, когато знаеш какви злини си причинил на хиляди българи и да призоваваш те да потиснат чувствата си и да не говорят за зулумите, защото щяло да е реваншизъм. Наричайте го както искате – престъпленията към нацията трябва да се плащат. Според закона. Борисов, ГЕРБ и техните ескадрони на рекета искат да се измъкнат безнаказано. Това би било подигравка с всички читави българи и не бива да се допуска. И питам: Защо хайдутите, които отмъщавали за поругана чест и мародерства са народни герои, а днес трябва да пазим извършителите на същото от фалшиви естетически и политически съображения? Защо грабителите и лъжците са наричани такива от векове, а днес думички като „политика“, „управленци“ и „реваншизъм“ трябва да ги спасяват от възмездието? Не сте познали.

15.05.2021 19:02:45

Анонимен

Всички гербери- вън, понеже повечето са калинки, а останалите са крадци с благословията на Боко и след отчисления към него. Как ще се разследва предишното управление, ако прокуратурата, НАП, ДАНС и МВР са ръководени от хора на Борисов и са доказали във времето лоялността си към него, непредприемайки нищо във връзка с многото информации за безобразията на властта?

15.05.2021 15:08:55

Анонимен

Ами то преврат трябва да има, защото народа го иска. Не иска партийна диктатура, срещу която уж бе направен политическия преход.

15.05.2021 12:00:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.