• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Цончо Ганев: Ако има висока избирателна активност купеният и корпоративен вот няма да е от значение

Цончо Ганев: Ако има висока избирателна активност  купеният и корпоративен вот няма да е от значение

/КРОСС/ Цончо Ганев: Ако има висока избирателна активност  купеният и корпоративен вот няма да е от значение

В предизборната обиколка на Цончо Ганев - зам.-председател на „Възраждане" и зам.-председател на Народното събрание от „Възраждане", беше включено посещение на Приморско. Там той се срещна с граждани на морския град, с които обсъдиха националните приоритети на политическата организация за Бургаски регион.

България е в демографска катастрофа, унищожено е селското ни стопанство, посяга се на природата ни, има реална опасност да ни вкарат във война.

Тези резултати от управлението в изминалите десетки години обобщи на среща с граждани от Приморско водачът на листата на „Възраждане" за Бургас Цончо Ганев. Повече от два часа той разговаря с тях, заедно с кандидата за народен представител Снежана Йорданова и кандидата за член на ЕП Мариян Иванов.

Надежда има винаги, подчерта Ганев:

„Надеждата не я виждате срещу вас, не я виждате в някого  конкретно, надеждата я виждате всяка сутрин - в огледалото. Когато ние, като народ, като граждани на България, започнем да живеем с мисълта, че от нас зависи, ние можем да променим, с нашите действия, нашите позиции, тогава ще си оправим държавата. Когато Приморско и хората, които живеят тук, живеят с мисълта, че от тях зависи да си оправят общината, ще си я оправят. Няма да има ниска избирателна активност и няма да има значение кой купувал гласове и кой карал фирмите или общинските служители да гласуват.", посочи Цончо Ганев.

Той разговаря с избирателите за проблемите със земеделието, туризма и икономиката като цяло. Цончо Ганев посочи два проблема, касаещи конкретно региона - опасността в Странджа да се загробва използваното американско гориво за АЕЦ "Козлодуй", заради прекратения договор с Русия; както и поставянето на перки в морето, което да рефлектира върху туризма и рибарството. За последното безумие „Възраждане" даде силен отпор и засега спря този процес, припомни той.

По отношение на демографската катастрофа, кандидатът за евродепутат Мариян Иванов посочи, че Приморско е една от общините, които вече не отговарят на едно от условието да са община - населението ѝ е под 6 000 души. Това е „благодарение" на "добрата" работа на ГЕРБ, която я управлява вече 13 години.

В заключение, Цончо Ганев подчерта, че „Възраждане" изпълнява това, което говори, и това я отличава от останали политически организации. Ганев призова хората, ако искат да си върнем държавата обратно, да го направим на 9-ти юни, с номер 12 в бюлетините.

„Възраждане"  е с номер 12 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.