• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Инициативата „Отворени гардероби“ събира средства за Здравния фонд на артистите в България

Инициативата „Отворени гардероби“ събира средства за Здравния фонд на артистите в България
Събитието ще се проведе на 10 март като част от Софийския театрален салон

/КРОСС/ На 10 март от 17:00 ч. в клуб „Строежа" ще се проведе инициативата „Ден на отворените гардероби" - благотворителна разпродажба на дрехи, обувки, аксесоари и ръчно изработени находки. Събитието е с вход свободен и е подходящо за всеки, който иска да вдъхне нов живот на гардероба си, подкрепяйки смислена кауза.

През март „Ден на отворените гардероби" се провежда като част от Софийския театрален салон 2024. Събраните по време на събитието средства ще бъдат дарени на Здравния фонд на Съюза на артистите в България, който подпомага членове на САБ при животоспасяващи и животоподпомагащи операции, които не се финансират по клинични пътеки.

Благодарение на Здравния фонд досега до момента са подпомогнати повече от 150 артисти, а след „Деня на отворените гардероби" ще има възможност броят им да нарасне.

Организаторите на събитието - актрисите Жаклин Даскалова и Стела Димитрова, използват инициативата, за да участват в различни благотворителни каузи и да насърчават хората да вършат добри дела. Те вярват в това, че всяка дреха, всеки аксесоар, всеки чифт обувки разказва своята история и носи в себе си част от сърцето на дарителя.

Инициативата цели да обърне внимание и на проблема с бързата мода, заради която околната среда понася все повече последствия. Участие в „Деня на отворените гардероби" могат да вземат както хора, които искат да изложат своите дрехи на благотворителен щанд, така и всеки, който иска да обнови стайлинга си, като вдъхне нов живот на стари дрехи.

Повече информация ще откриете във събитието във Facebook: https://fb.me/e/4WG7lvqGw.

Софийският театрален салон се осъществява с подкрепата на Столичната община и Министерство на културата, Национален фонд „Култура" по програма „Създаване" - 2023.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.