• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Протест срещу подновяването на доставките от "Газпром"

Протест срещу подновяването на доставките от "Газпром"

/КРОСС/ Протест пред президентството срещу връщането на договора с "Газпром" и срещу политиката на правителството за справяне с кризата с газа. С викове "оставка" под прозорците на президентството два спонтанни протеста се обединиха в едно - единият е организиран от "Демократична България".

Всички недоволни са обединени около едно мнение - че служебният кабинет взима "предателски решения". Според тях с всички свои решения досега правителството показва, че България сменя геополитическата си опоска и така води към зависимост от "Газпром" и Русия."Цяла Европа търси алтернативен газ, да приемаш ултиматумите на Москва е огромна грешка и много хора ще им искат оставката", коментира Мартин Димитров, "Демократична България".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тия българи са категорично за психиатрия. И съвсем не са всички, които мислят така. Каква зависимост от Русия бе скъпи ИЗРОДИ. Ние сме вече сто процентова американска колония, за това слепи ли сте. С тези четири военни бази, с тези НПО-та захранвани с американски пари, с този италиански батальон който пристига у нас, това не е зависимост а колониализъм. От Русия ли ще ни пази Америка. Вие имате ли грам историческа култура, грам политически познания, имате ли представа как светът е съсипан от Щатите. Не видяхте ли какво направиха в Нагазаки и Хирошима, във Виетнам, в Либия, в Ирак, в Афганистан в Белград , слепи ли сте, тъпи ли сте какви българи. Русия ни извади от Турската империя , освободи цяла Африка от колонизаторите, цяла латинска Америка поема вече своята независимост. Ние ли сме най-тъпия народ на Европа???

06.08.2022 15:49:31

Анонимен

Леле-е-е, тези ако ги докопам ще им изкъсам главите. Ебем ти платените протестъри. И срещу какво? Срещу евтин газ, който не бива да купуваме защото Русия, за да обезпечи националната си сигурност набива ежедневно канчето на щатското прокси- Усрайна. Български фашисти протестират в подкрепа на украински националисти, във вреда на българския народ. А да пробва някой да портестира по подобен повод в мое присъствие. Само да пробва.

06.08.2022 15:30:09

Анонимен

не разбрах срещу какво беше протеста - че ще се купува газ от Газпром или че ще се купува газ от Газпром без посредници?!

06.08.2022 12:41:10

Анонимен

Това са ебати нещастниците! Колко прост /платен трябва да си, за да протестираш срещу най-надеждния и евтин доставчик на газ?

06.08.2022 11:59:54

Анонимен

Протеста е бумеранг за кого не трябва да се гласува на следващите избори.

06.08.2022 11:47:05

Анонимен

Е бре, Мартине кой поставя ултиматуми Газпрам на нас или ние на Газпром като не искаме да плащаме. Ще чакам някой да интервюира протестиращите дали са доволни от повишените цени и инфлацията.

06.08.2022 11:22:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.