• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Адвокатът на Червения пират: Той е добродушен и лесно манипулируем

Адвокатът на Червения пират: Той е добродушен и лесно манипулируем

/КРОСС/ Илко Захариев има сериозни проблеми с психиката си. Това каза в студиото на „Здравей, България" адвокатът на станалия известен като Червения пират мъж. За клиента на Георги Георгиев се твърди, че отправял заплахи към политици, магистрати и институции. По думите на служебния защитник Захариев има признаци на биполярно разстройство, но бил добродушен и лесно манипулируем.

Според юриста Червения пират избягвал действителността и се връщал в ученическите си години, защото тогава се чувствал комфортно и уютно. „Не отричам вероятността той да е съпричастен към отправените му обвинения", допълни Георгиев. Възможно било обаче и някой да му е повлиял.

„Установено е, че от иззетите от него устройства са отправяни заплахи, но не, че към момента на това деяние те са били у клиента ми", подчерта служебният защитник на Червения пират. Георги Георгиев взел личните вещи на задържания, за да ги предаде на близките му. Направило му впечатление, че три от чантите били пълни с книги, а една - със скъпа храна. В нея имало луканки и сирена. „Стори ми се подозрително за човек, който няма една стотинка в джоба", коментира юристът. Според него е възможно някой да е накарал Захариев да изпрати заплашителните съобщения от телефоните, които събирал.

„Той е незаинтересован и живее в паралелна вселена", категоричен е Георги Георгиев. Според него не е изключено клиентът му да е отправил заплахите, но по-скоро смята, че стилистиката е коренно различна от неговата. „Тук говорил за политически и социални послания", подчерта служебният защитник.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.