• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Борисов: Служебното правителство се бие само с ГЕРБ

Борисов: Служебното правителство се бие само с ГЕРБ

/КРОСС/ Служебното правителство се бие само с ГЕРБ. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов по време на живо включване във Facebook.

„Извадиха хора от 90-те години и ги пуснаха да отвличат вниманието на хората, биейки се само с една партия - ГЕРБ", категоричен е Борисов.


Председателят на ГЕРБ се включи на живо във Facebook
Служебното правителство се бие само с ГЕРБ. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов по време на живо включване във Facebook.

„Извадиха хора от 90-те години и ги пуснаха да отвличат вниманието на хората, биейки се само с една партия - ГЕРБ", категоричен е Борисов.

 

Според бившия премиер цялата сглобка, която се е съставила, имала за цел служебното правителство да свърши мръсната работа.

„Това няма нищо общо с конституцията и това, което трябва да прави служебното правителство. Ние сме изключително разтревожени за начина на провеждането на изборите. Занимават се с всичко друго, но не и с това как ще се проведат изборите", каза още Борисов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

DEJA VU 01.06.2021 Ето точно това ми се е случвало преди 30 години. Мазни апологети на тогавашното БКП напевно повтаряха по телевизора, че ни трябва единство, че трябва да затворим страницата, че трябва да гледаме напред, а не да се вторачваме в някакво си там възмездие. Тогава те притежаваха основните медии и под комунистическия лозунг , който впрочем беше откраднат, „единство, творчество, красота“, се опитваха да ни внушат, че е празна загуба на време да потърсим наказание за извършваните срещу народа в продължание на 45 години престъпления. Сега, 30 години по-късно, още по мазните продажни гербовидни „интелегенти“, говорят а сталибност, за приемственост и как да се прегърнем и заедно в единство да прескочим етапа на наказание срещу второто БКП. Само искам да кажа, че огромната драма на българския преход се състои най-вече в това, че виновните не бяха наказани, че бяха оставени да продължат своя политически и обществен път. И това, някак си създаде усещането за ненаказуемост. Усещане, доразвито от новото БКП в лицето на ГЕРБ и неговия вожд, който достигна до такива високи степени на безконтролност и престъпност, за които предишните комунисти не бяха и мечтали. И разбира се, за да има приемственост, отново ни пробутват единството, творчеството и красотата… Виждаме, че са откраднали количество, достатъчно за хиляди живота, но това не ги прави виновни. Добре платената агитка от антоанети, харлановци, мишовци, христомутафчиевци и всякаква интелектуална измет, е на екран за да ни припомня, че първо- те няма да бъдат наказани и второ – ще продължат да безчинстват и след следващите избори. Дали българският народ ще ритне същата мотика още веднаж, в голяма степен зависи от нас. Не може престъпленията да не се наказват. Защото ще раждат нови и нови престъпления. И да, ще можем да продължим напред , само и единствено когато видим бб, неговия гешев и подобните им престъпници в затвора. Да, всичките и бързо. И никакво единство и никакво творчество и красота не може да има преди това. НАКАЗАНИЕ МУ Е МАЙКАТА. От историята го знам! Д-Р НА ИСТОРИЧЕСКИТЕ НАУКИ ДИАНА ДАМЯНОВА

01.06.2021 15:55:48

Атанас Чобанов

Днес Бойко Рашков обясни защо няма как да бъде арестуван Буда. Той си има главен прокурор, а арест без разпореждане на прокурор не е възможен. Но на 11 можем да изберем парламент, който да изгони Гешев, а след това – арест и за него, и за собственика му.

30.05.2021 18:11:33

Нонимен

Криминалната мутра Тиквата не спря да реве като пyтка.

30.05.2021 17:21:32

Анонимен

Дебел, ти кога се сети че имаме и конституция? Естествено, че ще се концентрират върху ГРОБ, понеже те ( ти ) са ( си ) най-голямото зло.

30.05.2021 14:02:11

Анонимен

Легни си до шкафчето, крадец безподобен. Тоя шопар откакто не е премиер, взе да ми се издига в очите - не си мени мнението по 3 пъти на ден...

30.05.2021 13:30:40

Анонимен

Бие се този, който е най-много за бой. Партийната диктатура няма нищо общо с Конституцията.

30.05.2021 11:57:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.