• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Димитър Главчев: ГЕРБ ще обяви своята президентска двойка до края на следващата седмица

Димитър Главчев: ГЕРБ  ще обяви своята президентска двойка до края на следващата седмица

/КРОСС/ "ГЕРБ никога не се отказва от диалог. Не изключваме диалог с всички, но най-важното е да има редовно правителство, защото няма нищо по-лошо от служебно и гражданите ще го разберат. В такава ситуация управлението е безконтролно". Това каза в ефира на "Твоят ден" по NOVA NEWS Димитър Главчев, председател на 44-ото Народно събрание.

Според него и след вота през ноември нито една партия няма да получи пълно мнозинство и отново ще се търси диалог, за да се състави правителство. За Главчев естествени партньори на ГЕРБ са "Демократична България", с които са заедно и в ЕНП.

Политикът коментира и новата формация на Кирил Петков и Асен Василев. "Твърде широко са разтворили ветрилото и сякаш искат да привлекат избиратели отляво и отдясно, но дори и с тях е нужно да се води разговор", заяви Главчев. По темата за президентските избори той разкри, че ГЕРБ все още се колебае за това дали да издигнат кандидатура на ярка партийна фигура. Решението щяло да бъде взето до края на следващата седмица.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Лидерите на ГЕРБ и ДПС не зачитат със своето присъствие знакови национални празници на България. Лидерът на ДПС, който не изказа поздравления по повод Деня на независимостта на България и продължи да разкрива истинското си лице. Не му харесва и отправя остри нападки срещу президента Радев и е разбираемо, защото е редовен посетител на места символи на борбите за освобождение и независимост на България. Никой не може да иска от президента Радев абсурдни неща – да бъде обединител между крадеца и потърпевшия. Вероятно им харесва предишния президент Плевненлиев, чийто крак не е стъпвал по местата, свещени символи на българската нация, но е посетител на мероприятия, свързани с традиционни мюсюлмански празници.

25.09.2021 11:19:57

Анонимен

На фона на тяхното управление какъвто и да е диалог е безсмислен. Те изградиха и утвърдиха порочен модел на управление, който върна страната във феодализма и промени начина на мислене на всички: политици, бизнесмени, държавни служители и превърна обикновените хора в овчедушни. Оставям настрана факта, че икономическите елити, които създадоха са морално нечистоплътни и се възприемат като богоизбрани. Това, което изградиха, го направиха некачествено и скъпо, а често безсмислено и ненужно. Ефектът от управлението им е крайно отрицателен. Защо да се говори с тях, с какво биха могли да бъдат полезни за едно успешно развитие? Останалите с основание гледат на тях като на чумави.

25.09.2021 08:09:14

Анонимен

Като са открити за диалог, защо не влязат в диалог с делегацията на ЕП в България за върховенството на закона. И в ЕНП вероятно са разбрали що за стока е ГЕРБ, но няма как да не го търпят с надежда да има някаква корекция в управленските му методи.

24.09.2021 20:16:29

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.