• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Евгени Будинов: ГЕРБ е склонен да разговаря с протестиращите, но не с провалени политици

Евгени Будинов: ГЕРБ е склонен да разговаря с протестиращите, но не с провалени политици

/КРОСС/ ГЕРБ е склонен да разговаря с протестиращите, но не с провалени политици. Гова заяви в ефира на БТВ актьорът и депутат от ГЕРБ Евгени Будинов. „Ние от ГЕРБ сме склонни на диалог, искаме да чуем другите, искаме да чуем какво казват тези хора от протестите, но искаме те да имат ясни искания и да излъчат някакво лице, с което да разговаряме, защото с „Островно трио", четворка, хора които са компрометирани, провалени политици няма какво да говорим, а да чуем тези млади хора", това заявява той. „Понеже съм от Банкя и видях кордонът от автомобили, който идваше от къщата на нашия премиер, те бяха около 15 автомобила, имаше и таксита, което ми направи впечатление, явно Мая Манолова ги е наела, защото не са ? стигали (колите), когато ние идвахме, те отнеха предимството ни. В момента не изразявам отношението на партия ГЕРБ, но не ми харесва да отиваш пред къщата на някого, а и това с тези чували (оставени пред дома на Борисов с надпис „Оставка" - бел. р.) беше отвратително. Премиерът има деца и внуци, които са там, той не е там в момента и когато малки деца видят подобно нещо, те ще задават въпроси и това ще им се отрази. Не го одобрявам", това разказва депутатът. Смята, че в медиите не се виждат хората, които подкрепят правителството, защото са тихи и ходят на работа.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ами то си е просто. Искам, говоря от свое име, да не крадете, да не плодите неефективна администрация, да управлявате процесите така, че да България да престане да е най-бедната страна в ЕС, да създавате разумни, изпълними и непротиворечащи си закони в полза на обществото, да престанете да се оправдавате и да се правите на луди а да се махате, защото сте доказано негодни. Да се погледнете отстрани и да разберете колко сте арогантни. Сигурно има и друго, ама това е прима виста.

03.08.2020 07:00:37

Анонимен

Късно е ….преиграхте ….махайте се !

02.08.2020 19:48:06

Анонимен

Провалени политици?!? Че погледнете се в огледалото!!!

02.08.2020 18:27:37

Възмутен

Тия ог ГЕРБ не разбраха ли вече, че хората не искат да ги виждат, камо ли да разговарят с тях. Търпяхме ви цели 11 години. Стига вече. Скривайте се там, откъдето изпълзяхте.

02.08.2020 17:03:05

Долу мафията!

Будинов, скоро ще ти го набутат с 200 отзад циганите. Ебах ви и творците - пълни бандити сте......

02.08.2020 15:40:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.