• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Василев: Не е задължително да членувам в ПП, за да водя листа

Василев: Не е задължително да членувам в ПП, за да водя листа

/КРОСС/ Ествествено, че няма да се подпиша в подписката за рефрендум за президентска република. Това е опит на "Има такъв народ" (ИТН) да се върне в общественото пространство, но вече няма наивни хора, които да се подведат по идеите на Слави Трифонов. Това са последни опити на икономическия проект ИТН да помпа и черпи от чужд авторитет, в случая от този на президента Радев. Според мен има определени точки, по които мненията на Слави Трифонов и Радев съвпадат. Така мисля, заради назначенията на държавна хранилка на кадри от ИТН от служебното правителство.

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS депутатът от "Продължаваме промяната" (ПП) и бивш министър на спорта Радостин Василев.

"Мисля, че няма никакви възможности за колаборация между ПП и ГЕРБ. Хората подкрепят ПП, защото сме точно обратното на модела ГЕРБ. Ние бяхме склонни да разговаряме и подкрепяме политики, но явно никой не иска това. ГЕРБ не спират да повтарят лъжи, така наречените "Борисовки" и се опиват само да окалят и омърсяват, защото те самите са в калта. Много искам да формираме реформаторско мнозинство и да оставим тези хора в миналото, но е много трудно. Борбата е неравна, но ние нямаме право да се отказваме", категоричен бе той.

"Не съм член на ПП и не е най-важното дали ще водя листа. Няма проблем да стана член на ПП.  Още не са започнали официалните разговори за обединение с "Демократична България". Търсим широк фронт, не само общо явяване с ДБ. Надявам се да получим гласове, които да ни позволят да водим борба със статуквото. "Възраждане" според мен ще търпят спад на тези избори, защото те водят политика на отрицание на всичко. Имам надежда за БСП. Те разочароваха много в този парламент с хартиената бюлетина. Лично аз работих много добре с министрите на БСП и вярвам, че борбата, която водиха срещу ГЕРБ последните години, ще продължи. Малко е притеснително какво си казаха Нинова и Борисов на лидерската среща, но се надявам, че няма да се стигне до коалиция между БСП, ГЕРБ и ДПС.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.